Philips oferă un videoproiector portabil ce funcţionează ca o tabletă cu Android

Philips oferă un videoproiector portabil ce funcţionează ca o tabletă cu Android

Philips PicoPix PPX3610 este un videoproiector portabil ce oferă funcţionalitatea unei tablete cu Android, putând fi utilizat fără să avem nevoie de un dispozitiv separat de redare pentru furnizarea de conţinut.

Uşor de transportat şi echipat cu acumulator ce oferă până la 2 ore de autonomie, videoproiectorul propus de Philips rulează propria versiune de Android şi este controlat cu ajutorul unui touchpad prevăzut pe carcasă. Accesul la internet este asigurat prin conexiune WiFi, iar memoria internă de 4GB este complementată cu un slot micro SD şi port USB pentru conectarea dispozitivelor USB flash. În loc de ecran fizic avem la dispoziţie un sistem de proiecţie cu tehnologie DLP şi sursă de lumină LED cu putere de 100 lumeni (55 lumeni cu acumulatorul din dotare), suficient cât să obţinem o diagonală de proiecţie de până la 3 metri în spaţiul unei încăperi fără alte surse de lumină ambiantă. Rezoluţia imaginii este limitată la 854×480 pixeli, însă rata de aspect 16:9 nu va pune probleme la vizionarea de filme.

Philips PicoPix PPX3610

PicoPix PPX3610 este livrat împreună cu o colecţie de aplicaţii preinstalate care permit redarea prezentărilor PowerPoint, clipuri video şi documente text, iar pentru mai multe opţiuni putem consulta magazinul de aplicaţii Google Play. Philips pune la dispoziţie şi o aplicaţie client pentru dispozitive Android/iOS, care permite controlarea videoproiectorului cu ajutorul telefonului mobil sau tabletei.

Amatorii de muzică pe YouTube au la dispoziţie şi un dock opţional ce include o pereche de difuzoare stereo cu puterea de 2W. Potrivit Philips, noul PicoPix PPX3610 este disponibil chiar din această lună la preţul de 549 dolari.   

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult