Razer dezvăluie noi periferice high-end pentru gaming: Kraken Tournament Edition, BlackWidow Elite şi Mamba Wireless

03.09.2018
Razer dezvăluie noi periferice high-end pentru gaming: Kraken Tournament Edition, BlackWidow Elite şi Mamba Wireless

Razer prezintă căştile Kraken Tournament Edition, tastatura BlackWidow Elite şi mouse-ul Razer Mamba Wireless, dezvoltate pentru jucătorii profesionişti.

Căştile Razer Kraken

Căştile Razer Kraken sunt uşor de recunoscut datorită culorii verzi caracteristice brandului Razer. Acestea permit ajustarea prin USB a tonalităţii sunetului, cât şi echilibrul dintre volumul sunetelor din joc şi volumul conversaţiei dintre membrii echipei.

Designul include perniţe pentru urechi care conţin un gel cu efect răcoritor,  canale ascunse care permit funcţionarea confortabilă pentru cei care poartă ochelari şi o bandă pentru cap îmbunătăţită, având căptuşeală moale pentru o experienţă confortabilă pe durata sesiunilor prelungite de gaming.

Razer Kraken Tournament Edition sunt primele căşti de gaming din lume cu suport pentru tehnologia THX Spatial Audio, promiţând spaţializarea fidelă a sunetelor ambiante. Această tehnologie combinată cu difuzoarele de 50 mm special calibrate constituie un avantaj în competiţiile profesioniste de jocuri. Echipate cu conector de 3.5 mm, căştile Razer Kraken Tournament Edition sunt compatibile cu majoritatea platformelor de gaming curente: PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi pe dispozitive mobile.

Căştile Razer Kraken Tournament Edition vor putea fi achiziţionate la preţul de 99.99 Euro.

Razer BlackWidow Elite

Tastatura Razer BlackWidow Elite dispune de switch-uri mecanice Razer şi taste media dedicate, cadran digital multifuncţional, respectiv tehnologia Razer Hypershift, care permite transformarea fiecărei taste într-o tastă macro prin intermediul aplicaţiei Razer Synapse 3. Aplicaţia de personalizare le oferă posibilitatea de a crea şi efecte de iluminare personalizate.

Tastatura Razer BlackWidow Elite are la bază switch-urile mecanice Razer, disponibile în variantele verde, portocaliu şi galben, cu pereţi dubli pentru stabilitate crescută şi o durată de viaţă extinsă la 80 de milioane de acţionări.

Razer Blackwidow Elite este primul produs din gama BlackWidow care încorporează Hybrid On-board Memory şi Cloud Storage, alături de până la cinci profiluri de configurare care pot fi salvate pentru a fi folosite oriunde.

Dincolo de gaming, tastatura Razer BlackWidow Elite include şi un cadran digital multifuncţional, respectiv trei taste media dedicate. Conectivitatea USB 2.0 este combinată cu posibilitatea administrării uşoare a cablurilor. Suportul pentru palme promite o experienţă confortabilă în sesiunile de gaming.

Tastatura Razer BlackWidow Elite este disponibilă la preţul de 179.99 Euro.

Razer Mamba Wireless

Mouse-ul Razer Mamba Wireless combină cel mai bun senzor optic Razer 5G şi tehnologii wireless optimizate pentru gaming.

Cu o rezoluţie de 16.000 DPI şi cu o acurateţe a rezoluţiei 99.4 procente, Razer 5G Advanced Optical Sensor este una dintre cele mai performante soluţii de pe piaţă. Folosind tehnologia de frecvenţă adaptabilă dezvoltată de Razer, noul mouse promite conexiune wireless rezistentă la interferenţe şi o durată de funcţionare de până la 50 de ore cu o singură  încărcare a bateriei.

Pe lista dotărilor intră şi Razer Mechanical Mouse Switches, contacte cu anduranţă de până la 50 milioane de apăsări. Mouse-ul dispune de şapte butoane complet programabile prin intermediul Razer Synapse 3. Datorită tehnologiilor Hybrid On-board Memory şi Cloud Storage, jucătorii pot salva până la cinci profiluri de taste personalizate, disponibile oriunde.

Mouse-ul Razer Mamba Wireless păstrează clasicul design ergonomic, îmbunătăţind părţile laterale pentru mai mult confort.

Mouse-ul Razer Mamba Wireless poate fi achiziţionat la preţul de 99.99 Euro.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult