Roccat Isku FX, tastatura de gaming multicoloră

10.12.2012
Roccat Isku FX, tastatura de gaming multicoloră

Roccat Isku FX este o tastatură de gaming cu design îndrăzneţ, ce se face remarcată prin funcţia de iluminare multicoloră care schimbă automat nuanţa de lumină în funcţie de jocul pe care îl rulăm.

Roccat Isku FX

Isku FX suportă configurarea de comenzi macro pentru operaţiunile repetitive din jocuri şi vine cu tastele acoperite de un strat de vopsea reactivă la surse de lumină UV, pentru efect vizual deosebit în timpul sesiunilor de jocuri sau competiţii. Sistemul de iluminare poate fi ajustat după bunul plac, alegând dintr-o paletă de 16.8 milioane culori şi şase niveluri de intensitate, iar pentru şi mai mult dinamism avem la dispoziţie funcţia de iluminare automată.

Compatibilă doar cu unele jocuri, cum este „World of Tanks” al celor de la Wargaming, funcţia Talk FX sincronizează automat nuanţa folosită pentru iluminarea tastaturii şi un mouse Roccat compatibil, oferind un efect vizual în ton cu acţiunea din joc. Spre exemplu, un atac în timpul jocului este semnalizat prin schimbarea nuanţei tastelor în roşu, iar începerea sesiunii de joc este semnalizată cu lumină albă intermitentă.

Roccat Isku FX

Tastatura Roccat Isku FX este aşteptată pe rafturile magazinelor europene la un preţ a aproximativ 100 euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult