SpaceNavigator for Notebooks, mouse-ul 3D pentru cei aflaţi în mişcare

SpaceNavigator for Notebooks, mouse-ul 3D pentru cei aflaţi în mişcare

3Dconnexion, companie aparţinând Logitech, a dezvăluit astăzi cel mai nou produs din gama de mauşi 3D, SpaceNavigator for Notebooks. Acesta oferă o experienţă 3D precisă şi bogată într-un design uşor şi compact.

SpaceNavigator for Notebooks oferă aceleaşi beneficii ca modelul original SpaceNavigator pentru sisteme desktop – mişcare fără efort şi control în spaţiile de lucru 3D, iar designul capului de navigare înlesneşte o interacţiune naturală cu aplicaţiile 3D.

Realizat pentru a rezista la călătoriile îndelungate, modelul SpaceNavigator for Notebooks se strecoară cu uşurinţă în geanta laptopului şi este însoţit de o husă de călătorie. Dimensiunea sa pemite utilizarea dispozitivului oriunde, acasă, la birou sau chiar în vacanţă, pe malul mării.

SpaceNavigator for Notebooks

Mauşii 3D produşi de 3Dconnexion

Spre deosebire de mauşii obişnuiţi, limitaţi la mişcarea pe o suprafaţă plană, mauşii 3D produşi de 3Dconnexion permit manevrare şi control fără efort în interorul spaţiilor de lucru 3D. Ridică uşor, apasă şi învârte capul de control pentru a naviga prin spaţiile 3D iar simultan poţi face zoom şi roti perspectivele, bucurându-te de un control fluid şi intuitiv. O presiune mai mare accelerează mişcarea, în timp ce o presiune scăzută o încetineşte pentru ajustările precise.

SpaceNavigator for Notebooks

SpaceNavigator for Notebooks vine cu o garanţie de doi ani şi este disponibil la un preţ recomandat de 129 dolari. Alte produse 3Dconnexion se pot comanda direct de pe site-ul www.3Dconnexion.com.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News