Stick-ul USB 3.0 de 1 TB a fost prezentat în România

05.02.2013
Stick-ul USB 3.0 de 1 TB a fost prezentat în România

La CES, cei de la Kingston s-au prezentat cu un stick USB cu capacităţi de 1 TB şi 512 GB. Preţul său nu era deloc atrăgător, însă producătorul nu intenţionează să vândă volume mari. El se doreşte a fi mai mult o demonstraţie tehnologică, o avanpremieră pentru dispozitivele pe care le vom vedea destul de des peste câţiva ani. Astăzi, Kinston a prezentat acest stick USB şi în România, el fiind deja disponibil în magazine în versiunea de 512 GB.

DataTraveler HyperX Predator 3.0 prezentat în România

Kingston DataTraveler HyperX Predator 3.0 nu este doar cel mai spaţios stick USB din lume, ci şi cel mai rapid. Producătorul se laudă cu viteze de 240 MB/s la citire şi 160 MB/s la scriere. Un test rapid realizat în timpul conferinţei de presă a demonstrat faptul că vitezele specificate se pot obţine uşor în situaţii reale. Stick-ul este destul de gros şi de lat, aşa încât un ultrabook se va sprijini pe el atunci când îl conectaţi într-un port USB.

Stick-ul USB 3.0 cu capacitate de 1 TB

Aşa cum spuneam la început, modelul de 512 GB al lui Kingston DataTraveler HyperX Predator 3.0 este disponibil pe piaţa românească, la un preţ de aproximativ 3.500 lei. Modelul de 1 TB va fi disponibil în două săptămâni, însă preţul său nu a fost anunţat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Recomandare video