Top 5 cele mai bune tablete grafice

16.12.2020
Top 5 cele mai bune tablete grafice

Pentru acest articol, am realizat o colecție a celor mai bune tablete grafice disponibile pe piață.

Dezlănțuiți-vă partea creativă cu aceste tablete uimitoare. Combinând flexibilitatea desenului cu mâna liberă, cu un creion într-un caiet de schițe, cu precizia și puterea designului digital, aceste instrumente uimitoare sunt limitate doar de imaginația dvs.

Deci, dacă sunteți în căutarea unui cadou sau a unei tablete pentru dvs., suntem siguri că veți găsi ceva care să se potrivească nevoilor și bugetului dvs. Toate aceste tablete necesită o conexiune la computer și nu funcționează ca unități independente.

1. Tabletă de desen XP-Pen Artist 12 Pro

XP-Pen Artist 12 Pro are un afișaj de înaltă definiție cu o rezoluție a ecranului de 1920 x 1080. Dispune de un ecran de 11,6 inci, cu un unghi de vizualizare de 178° și cu un strat antireflex pentru a reduce orbirea.

Include 8 taste de comandă rapidă personalizabile cu o interfață rotativă pentru a manipula rapid lucrarea. Dispune de stylusul P06 care nu necesită baterii. Stiloul are o caracteristică antiderapantă, cu o radieră în capăt, pentru schimbări rapide. Include un suport de stilou, pentru depozitare ușoară și convenabilă.

Tableta este compatibilă cu Photoshop, Illustrator, PowerPoint, OneNote, Word și multe altele (consultați specificațiile producătorului pentru mai multe detalii). Funcționează cu Windows 10/8/7 (32 / 64bit) și MAC OS 10.10 și versiuni ulterioare.

2. Tabletă de desen GAOMON PD1560 15.6

GAOMON PD1560 are niveluri diferite de presiune a stiloului, pentru a oferi o mișcare mai precisă a glisorului, ceea ce face linia de desen netedă și naturală. Include o interfață de semnal încorporată, care ajută la evitarea problemei căderii ușoare a semnalului, în timpul procesului de mutare.

Dispune de zece taste expres ce pot fi personalizate și de cinci butoane de meniu plasate în partea stângă a afișajului. Găsiți o poziție perfectă și confortabilă cu suportul reglabil, trăgând comutatorul pentru a vă crea opera de artă.

3. Tableta de desen Wacom Cintiq 22

Tableta de desen Wacom Cintiq 22 are un Pro Pen 2 care utilizează tehnologia de rezonanță magnetică electrică pentru a extrage puterea de care are nevoie tableta, astfel încât să nu necesite baterie.

Prezintă 8192 de niveluri de sensibilitate la presiune și o forță de activare redusă, permițându-i să detecteze chiar și lovituri foarte ușoare de stilou. Afișajul complet are o rezoluție de 1920 x 1080 HD, cu 16,7 milioane de culori și 72% NTSC. Include un afișaj anti-orbire și un suport reglabil și este compatibilă cu majoritatea sistemelor de operare și a aplicațiilor: Adobe Suite (Illustrator, Photoshop, Lightroom), Autodesk Sketchbook, Paint Tool SAI, ArtRage, Krita, Artweaver, Rebelle, Clip Studio Paint, Corel suite (Painter, Draw, Paintshop Pro).

4. Tabletă de desen digital Wacom Intuos Pro

Wacom Intuos Pro are o nouă tehnologie care acceptă 8192 niveluri de sensibilitate la presiune, răspuns la înclinare și urmărire practic fără întârziere. Este un design de tabletă foarte subțire, cu o amprentă mai compactă (16,8 ”x 11,2”) și o suprafață activă mai mare decât modelele anterioare (12,1 ”x 8,4”). Puteți accelera fluxul de lucru cu gesturi multi-touch și taste Express personalizabile.

Tableta grafică utilizează meniuri radiale și întrerupătoare laterale. Cerințele de sistem sunt:

  • Port USB, Windows® 7 sau o versiune ulterioară (64 biți).
  • Mac OS 10.10 sau o versiune ulterioară.
  • Bluetooth Classic pentru conexiune wireless la PC sau Mac.
  • Bluetooth LE pentru conexiune wireless la dispozitive mobile (în modul hârtie).
  • Conexiune la internet pentru a descărca driverul și software-ul.

5. Tabletă de desen wireless Huion H610 Pro V2

Tableta de desen grafic Huion H610 Pro V2 prezintă stylus-ul PW100 pentru utilizare fără baterii. Stylus-ul prezintă 8192 de niveluri de sensibilitate la presiune. Include 60 de grade de înclinare a stiloului pentru utilizare intuitivă și umbrire și dispune de 8 taste solide și 16 taste soft pentru comenzi rapide software personalizabile.

Tableta include tampoane antiderapante pe spate pentru a reduce mișcările nedorite și oferă posibilitatea de conectare cu un telefon / tabletă Android sau un PC / laptop (zona de lucru va varia în funcție de dispozitiv).

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult