Cel mai subţire player MP4 din lume

01.09.2008
Cel mai subţire player MP4 din lume

Denumit generic “Worlds Thinnest MP4 Player”, acest suplu gadget multimedia îşi confirmă la ora actuală statutul cu care se mândreşte, acela de cel mai subţire player MP4 din lume. Cu o grosime de doar 4,5 mm, dispozitivul chinezesc surclasează titratul iPod Nano (6,5 mm). La capitolul dotări stă însă jalnic, doar memoria de 4 GB fiind oarecum mulţumitoare.

Worlds Thinnest MP4 Player

Ecranul ne aduce aminte de începuturile tehnologiei TFT (sau chiar mai rău, din imagini aş spune că avem de a face mai degrabă cu un CSTN de 4096 culori), cu o dimensiune de 1.8 inch şi 128 x 160 pixeli rezoluţie. Player-ul recunoaşte fişiere MP4, MP3, WMA, ASF, WAV şi recepţionează posturi radio FM. În plus, poate fi folosit şi pe post de reportofon digital (are microfon încorporat).

Worlds Thinnest MP4 Player

“Cel mai subţire player MP4” costă aproximativ 100 $ şi se găseşte de vânzare pe site-ul britanic component-warehouse.co.uk. Preţul avantajează clienţii mai puţini pretenţioşi în ceea ce priveşte dotările şi calitatea audio, dar care sunt dornici să iasă în evidenţă cu gadgeturi cât mai atractive ca aspect. În cazul de faţă, totul e să nu laşi pe nimeni să îl analizeze în detaliu. Privindu-l de la distanţă, va fi chiar de invidiat.

Worlds Thinnest MP4 Player

Urmărește Go4IT.ro pe Google News