Cowon lansează trei PMP-uri noi: S9, O2 şi L3

26.08.2008
Cowon lansează trei PMP-uri noi: S9, O2 şi L3

Cele trei playere multimedia portabile tocmai anunţate de Cowon, modelele S9, O2 şi L3 confirmă „trendul touchscreen”. Anume, că această funcţie va fi nelipsită din cadrul gadgeturilor de top.

Cowon S9 dispune de un touchscreen generos, cu tehnologie AMOLED, de 3.3 inch, rezoluţie 480×272 pixeli. Player-ul este dotat cu un procesor dual-core la 500 MHz şi dispune de TV Out, înregistrare vocală, tuner TV digital, bluetooth. Poate reda o mulţime de formate audio, video, grafice şi documente, totodată dispunând şi de un dicţionar.

Cowon S9

Cel de-al doilea PMP, Cowon O2, are un ecran şi mai mare, de 4.3 inch. Nu arată la fel de bine ca S9, dar are toate funcţiile enumerate mai sus. Va dispune de un slot de memorie SD şi va fi comercializat în trei versiuni: de 8 GB, de 16 GB şi de 32 GB.

Cowon O2

În fine, Cowon L3 este şi cel mai dotat dintre cele trei PMP-uri. Este de ajuns să amintesc touchscreen-ul de 7 inch, cu rezoluţie 800 x 480 pixeli pentru evidenţia potenţialul acestui gadget. În lus faţă de celelalte două produse, L3 dispune de suport GPS, transmiţător FM şi senzor infraroşu pentru telecomanda inclusă în pachet.

Cowon L3

Cei de la Cowon nu au pomenit nimic deocamdată de preţ. Cele trei PMP-uri vor fi lansate, pentru început, în Coreea, urmănd ca peste aproximativ o lună să cucerească şi restul lumii.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News