Cowon P5: PMP cu acte în regulă

25.07.2008
Cowon P5: PMP cu acte în regulă

Seria de PMP-uri Cowon se reîmprospătează cu modelul Cowon P5, înarmat până în dinţi cu facilităţi de ultimă oră pentru a satisface gusturile celor mai exigenţi utilizatori de gadgeturi multimedia. La un preţ de aproximativ 430 $, Cowon P5 îţi pune la dispoziţie un touchscreen de 5 inch cu o rezoluţie încântătoare de 800 x 480 pixeli şi interfaţă de navigare haptică. În principiu, cam asta este deosebirea faţă de anterioarele Cowon A3 şi Q5W.

Cowon P5

Aşa cum ne-a obişnuit, producătorul sud-coreean nu glumeşte când vine vorba de capacitatea de stocare. Cowon P5 se va comercializa în versiuni de 40 GB şi 80 GB. Carcasa metalică mai adăposteşte receptorul radio FM şi tehnologia Bluetooth Stereo. Software-ul cuprinde o mulţime de codec-uri ce-ţi garantează redarea a peste 10 tipuri de fişiere audio şi video. Mai e nevoie să menţionez că ştie să afişeze tot felul de formate de imagini, inclusiv RAW? Păcat că acest promiţător PMP nu are şi Wi-Fi integrat, conectivitatea wireless fiind posibilă doar prin conectarea unui adaptor extern.

Cowon P5 se va vinde pentru început în Coreea, chiar din această lună. Avem speranţa că va ajunge şi pe meleagurile ţării noastre. Ce am observat este că, deşi sunt foarte apreciate în România, foarte puţine persoane îşi cumpără aşa ceva. Să fie preţul de vină?

Urmărește Go4IT.ro pe Google News