iRiver Speedo Aquabeat – ascultă-ţi muzica scufundat în mare

02.07.2008
iRiver Speedo Aquabeat – ascultă-ţi muzica scufundat în mare

Din rucsacul cu uleiuri de plajă, costume de baie, accesorii bling-bling şi alte gadgeturi non-IT pregătite pentru a impresiona muşteriii de vază ai litoralului românesc, nu trebuie să-ţi lipsească playerul subacvatic iRiver Speedo Aquabeat. Toţi vor rămâne gură cască atunci când vei plonja în marea de spumă şi asta nu din cauză că în jurul tău îşi vor face apariţia câţiva rechini pofticioşi ci pentru că pur şi simplu nu-şi vor putea explica de ce ai ales să sacrifici şi bunătatea de player MP3.

iRiver Speedo Aquabeat

Nicio grijă, peştişorii dinţoşi au promis că renunţă la junk-food în favoarea proteinelor umane. Redutabilul iRiver Aquabeat l-ar da gata până şi pe David Blaine, fiind capabil să cânte timp de 9 ore la o adâncime de până la 3 metri. Ei, cine are curaj să se ia la întrecere cu el?

Proprietăţile deosebite ale micului scafandru nu se opresc aici. Dacă din diverse motive preferi să te detaşezi de el şi să rămâi pe fundul apei, player-ul va ieşi singur la suprafaţă şi va striga după ajutor. Cântăreşte doar 35 de grame şi are o constituţie care nu-i permite să stea liber decât la suprafaţă. Cât despre abilităţile intelectuale, trebuie să recunoaştem că aici Aquabeat nu se ridică la nivelul performanţelor fizice: memorează piese MP3 în limita a 1 GB şi cam atât. Preţul său este de 145 $, indiferent de culoare (verde fosforescent, negru sau roz). Audiţie subacvatică plăcută!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News