iRiver Volcano, N73 şi LPlayer – cântă la CES 2008

iRiver Volcano, N73 şi LPlayer - cântă la CES 2008

iRiver a prezentat noile playere multimedia (Volcano, N73 şi LPlayer), cu ocazia CES 2008. Nu se ştie când şi dacă vor ajunge în Europa, deocamdată sunt programate să apară doar pe piaţa din Coreea.

iRiver Volcano şi iRiver N73

iRiver N73iRiver Volcano este un player MP3 simplu (practic un stick USB cu interfaţă retractabilă), dar la care poţi asculta şi posturile radio FM. Nu lipseşte nici funcţia de înregistrare vocală. Informaţiile sunt afişate pe un ecran OLED de 1 inch. iRiver Volcano are dimensiunile unui deget şi se găseşte în varianta de 1, 2 sau 4 GB.

Tot la CES, iRiver a dezvăluit şi un player similar cu Microsoft Zune, este vorba despre iRiver N73. Ştim că are un display de 2.4 inch, 4 GB memorie şi că redă formate multimedia diverse (audio, video, foto).

iRiver LPlayer

Este un PMP destul de sofisticat, considerat urmaşul playerelor din seria Clix. Dispune de acelaşi sistem de navigare D-Click şi este capabil să redea atât conţinut audio, cât şi video. De asemenea, poate afişa imagini şi fişiere text – totul pe un ecran LCD de 2 inch. iRiver LPlayer are capacităţi de stocare de 2, 4 sau 8 GB. Nu se pomeneşte nimic despre prezenţa unui slot pentru card-uri de memorie.

Trebuie menţionat că iRiver are multe alte surprize pregătite pentru CES 2008, mai multe găsiţi pe sit-ul oficial din Coreea.

iRiver LPlayer

iRiver Volcano

Urmărește Go4IT.ro pe Google News