Samsung P2, stilat şi dotat – aşa se aude

14.08.2007
Samsung P2, stilat şi dotat – aşa se aude

Samsung şi ale lor playere multimedia cu aspect şi meniu asemănatoare cu cele ale telefoanelor mobile continuă sa ne încânte privirea. Următorul model programat sa apară pe piaţă este Samsung P2, un PMP ce promite mult, nu doar din punct de vedere estetic.

Samsung P2 Deşi nu avem informaţii concrete în legatură cu specificaţiile sale, îmi permit să spun că Samsung P2 va fi inzestrat cu un touchscreen generos de care mai mult ca sigur te vei îndrăgosti, asta şi datorită interfeţei utilizator foarte bine structurată. Un zvon pe care nu-l confirm încă este prezenţa tehnologiei Bluetooth, pe care o consider necesară la fel ca şi în cazul telefoanelor mobile. Poate exagerez un pic, dar ideea de a trimite/recepţiona conţinut multimedia către/dinspre alte gadget-uri mi se pare foarte cool pentru un PMP.
În rest, nici nu se pune problema rulării fişierelor video, aici singurele necunoscute fiind formatele suportate. Aşteptăm mai multe informaţii despre acest P2 de la Samsung, inclusiv un preţ orientativ şi disponibilitatea acestuia.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News