Sony lansează noile produse Hi-Res Audio din seriile h.ear şi Walkman

16.12.2015
Sony lansează noile produse Hi-Res Audio din seriile h.ear şi Walkman

Sony a lansat în România două noi serii de produse audio Hi-Res. Este vorba despre căştile h.ear şi dispozitivele portabile de redare Walkman din gama A20. Toate acestea vin într-o gamă variată de culori, fiind promovate şi ca accesorii de modă. Desigur, publicul ţintă sunt însă audiofilii, interesaţi de redare a sunetului la calitate cât mai înaltă.

Căştile h.ear on dispun de difuzoare de 40 mm care produc sunete de până la 60 kHz şi sunt realizate folosind bobine uşoare din fir de aluminiu placat cu cupru. Diafragma difuzoarelor este acoperită cu titan, iar mecanismul de pliere şi cablul detajabil sunt realiate din materiale de calitate înaltă pentru a asigura rezistenţa în timp. Căştile sunt livrate în cinci nuanţe de culoare precum: roşu-cinabru, galben-lime, albastru-viridin, roz-Bordeaux şi negru-cărbune. Nu în ultimul rând, Sony a adus şi noile căşti intra auriculare h.ear in NC, care vin în aceleaşi culori, însă care dispun de un senzor activ de detectare a zgomotului pentru a-l elimina în timpul audiţiei. Aceşti senzori funcţionează pe bază de baterii, oferind o autonomie de 16 ore. h.ear in NC sunt primele căşti intra auriculare care beneficiază de compatibilitate cu formatele Hi-Res Audio şi de filtrare a zgomotului digitală.

Alături de noile sale căşti, Sony a lansat şi modelele Walkman NW-A25HN şi NW-A27HN. Acestea sunt playere portabile cu capabilităţi Hi-Res Audio, care clădesc pe baza modelului NWZ-A15, lansat anul trecut. Ambele modele au în pachet căşti Hi-Res cu tehnologie de anulare a zgomotului şi dispun de tehnologiile Sony S-Master HX şi DSEE HX pentru îmbunătăţirea digitală a dinamicii melodiilor şi îmbunătăţirea fişierelor MP3 în timp real la o calitate mai apropiată de Hi-Res Audio. Şi playerele Walkman A20 sunt livrate în cele cinci culor amintite anterior.

Walkman NW-A25HN este listat în ofertele magazinelor locale la preţul de 1300 lei, NW-A27HN la 1850 lei, în timp ce căştile h.ear on şi h.ear in NC pornesc de la 800 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult