ProSport.ro – Noi ţinem Scorul

27.02.2020
ProSport.ro – Noi ţinem Scorul

ProSport.ro, site-ul de ştiri sportive cu o istorie de brand de 22 de ani, deţinut de grupul media condus de Radu Budeanu, porneşte o campanie de marketing (outdoor,social media, online şi radio) prin care ProSport.ro le promite cititorilor că va fi mereu pe fază şi reprezintă etalonul ştirilor corecte în sport. In sport actualitatea se poate măsura şi dovedi iar scorul este mijlocul prin care ProSport dovedeşte că este mereu conectat şi pregătit să livreze cititorilor săi informaţia exactă. Metafora scorului este transpusă şi în mentalitatea noii echipe ProSport condusă de redactorul-şef Andrei Trifan, care promite publicului un conţinut transparent, original şi în trend cu standardele media internaţionale.

Campania trezeşte nostalgia pasionaţilor de sport printr-o serie de mesaje creative care amintesc de momente relevante în sportul românesc, cât şi o serie de creative bazate pe statistici din universul sportului românesc şi internaţional.

Campania a fost lansată în outdoor cu o serie de mesh-uri şi bannere în mai multe oraşe din ţară printre care: Bucureşti, Piteşti, Timişoara, Constanţa, Cluj Napoca, Braşov şi Iaşi, cât şi spot-uri la radio la nivel naţional.

Echipa de creaţie a campaniei ProSport.ro poartă semnătura agenţiei de creaţie DDB România. Stefan Vasilachi – Creative Director, Alex Tocilescu – Senior copywriter , Mihai Calota –  Senior art director, Ioana Dobrinescu – Strategic planner, Roxana Ghica – Account executive.

ProSport a fost înfiinţat la data de 2 iulie 1997  şi este unul din cele mai respectate branduri din industria de media. Din categoria premierelor realizate de ProSport se pot enumera: primul ziar full-color din România, primul ziar care a depăşit 100.000 de exemplare/ediţie, primul ziar sportiv care a tipărit ediţii în afara ţării, primul ziar sportiv care a oferit ediţii speciale la stadion înainte şi după terminarea partidei. În anul 2000 s-a lansat şi site-ul www.prosport.ro.

Site-ul www.prosport.ro a reuşit să se impună în peisajul site-urilor din România, atingând de multe ori locul 1 în trafic Site-ul prosport.ro şi-a format un tip anume de cititori fideli, cititori care gustă felul ProSport de a expune articolele, materialele şi anchetele. Un aspect foarte important pentru echipele de oameni care au lucrat la site-ul ProSport a fost viteza de reacţie. Primul care obţine informaţia are atu-ul principal în acapararea cititorilor şi la acest capitol de cele mai multe ori site-ul Prosport.ro a furnizat primul ştirile importante din plan sportiv. Site-ul ProSport a fost de mai multe ori primul care a prezentat evenimente sportive în exclusivitate şi mai mult a fost uneori sursa care a dezvăluit aspecte ce au generat subiecte pentru întreaga presă din România şi uneori pentru presa internaţională.

Echipa ProSport este condusă de redactorul-şef este Andrei Trifan, iar directorul editorial este Adrian Artene.  

Trustul de presă condus de Radu Budeanu este o companie construită în jurul conţinutului şi reuneşte mai multe branduri din presa românească precum: www.cancan.ro , www.ciao.ro, www.verdict.ro , www.gandul.ro ,  emisiunea Gândul LIVE moderată de Emma Zeicescu www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro, www.viitorulromâniei.ro , www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.csid.ro , www.apropotv.ro.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video