Mio Technology oferă în România noua gamă de GPS-uri Spirit cu ecran de 6.2” şi actualizări gratuite pe viaţă ale hărţilor

04.10.2016
Mio Technology oferă în România noua gamă de GPS-uri Spirit cu ecran de 6.2” şi actualizări gratuite pe viaţă ale hărţilor

Mio Technology lansează pentru piaţa din România noua gamă de echipamente GPS, Mio Spirit 2016, de 6.2”.

Dispozitivele beneficiază de actualizare gratuită a hărţilor pe toată durata de viaţă a GPS-urilor, în limita a patru actualizări pe an.

Cele trei modele din noua gamă sunt: Mio Spirit 8500 FEU, 8670 FEU şi 8670 Truck FEU.

Noua gamă de dispozitive GPS răspunde nevoilor şoferilor deoarece oferă funcţionalităţi diverse de la asistenţă în găsirea unui loc de parcare, până la informaţii din trafic în timp real. Sunt dispozitive uşor de utilizat şi sunt de un real ajutor, inclusiv pentru şoferii de camioane”, a declarat Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România şi Ungaria.

Dispozitivele Mio Spirit 8670 FEU şi 8670 Truck FEU au Bluetooth integrat şi sunt dotate cu sistemul TMC, ajutând la evitarea întârzierilor şi blocajelor în trafic folosind alerte recepţionate în timp real.

Optimizat pentru şoferii de vehicule mari, Mio Spirit 8670 LM Truck  permite alegerea rutei cele mai sigură şi eficientă până la destinaţie, luând în calcul şi detalii individuale cum ar fi dimensiunile vehiculului condus, greutatea, sarcina şi tipul vehiculului. În acest mod, şoferii vor putea evita la timp întoarcerile dificile de la poduri, tunele şi cele de pe drumurile cu acces restricţionat.

Rute Optimizate                                              

Modelele Spirit 2016 sunt echipate cu funcţia “IQ RoutesTM” care foloseşte o bază de date cu informaţii preluate de la milioane de şoferi pentru a optimiza ruta calculată, astfel încât utilizatorii să călătorească mai rapid şi mai eficient în orice moment al zilei. Totodată echipamentele conţin şi modul “LearnMe Pro™”, capabil să monitorizeze şi să reţină stilul de condus al utilizatorului, oferind rute personalizate.

Asistenţă la parcare

Toate dispozitivele din gama Mio Spirit 2016 dispun de funcţia de „Asistenţă la parcare”, GPS-urile afişând automat o listă de parcări disponibile, pe o rază de 1 km în jurul destinaţiei. În plus, ele oferă asistenţă pentru încadrarea pe banda corectă a drumului, vizualizare 3D şi ghidare în tuneluri.

Noua gamă de dispozitive de navigaţie prin GPS, Mio Spirit 2016, este disponibilă pe piaţa din România la preţuri care încep de la 699 Lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult