NAVITEL lansează RE900 FULL HD, o soluţie 2-în-1 – cameră auto şi GPS – accesibilă

20.04.2018
NAVITEL lansează RE900 FULL HD, o soluţie 2-în-1 - cameră auto şi GPS - accesibilă

NAVITEL a lansat un dispozitiv hibrid, cameră auto DVR şi GPS. Modelul RE900 FULL HD dispune de procesor quad-core, are capacitate de stocare internă de 16 GB, rulează un sistem de operare bazat pe Android şi are display cu diagonala de 5 inci (rezoluţie de 1.280 х 720 pixeli).

 

Capacitatea de stocare internă poate fi extinsă prin intermediul slotului pentru card microSD (max. 64 GB).

 

NAVITEL RE900 este echipat cu tehnologii 3G, Wi-Fi, FM şi Bluetooth 4.0. Pentru a rămâne conectat atunci când nu are acces la Wi-Fi, utilizatorul poate introduce o cartelă SIM în dispozitiv.

 

 

Folosit ca şi cameră auto, dispozitivul filmează la calitate Full HD la 30 fps. Unghiul de vizualizare este de 140 de grade. RE900 dispune şi de senzor G, care protejează înregistrarea aflată în curs de realizare în cazul unui accident şi detectează: acceleraţia subită, frânarea bruscă sau coliziunea.

 

 

ÎN rolul de sistem de navigaţie, dispozitivul vine cu hărţi preinstalate din 43 de ţări europene. Acestea sunt: Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgia, Bulgaria, Bosnia şi Herţegovina, Cipru, Republica Cehă, Croaţia, Danemarca, Grecia, Ungaria, Islanda, Insula Man, Italia, Kazahstan, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia, Ucraina, Marea Britanie, Oraşul Vatican.

Preţul recomandat pentru RE900 este de 129 de euro.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult