Produsele de navigaţie şi DVR NAVITEL sunt disponibile acum în România prin MGT Educaţional

30.04.2018
Produsele de navigaţie şi DVR NAVITEL sunt disponibile acum în România prin MGT Educaţional

Distribuitorul IT&C MGT Educaţional a anunţat parteneriatul cu NAVITEL, urmând să distribuie întregul catalog de produse al companiei în România. Acestea includ dispozitive de navigaţie, dispozitive DVR, software pentru mobile, tablete şi dispozitive hibrid, care vor primi suport complet, inclusiv reparaţii şi suport telefonic prin intermediul unui partener local.

Produsele pe care se va concentra NAVITEL în România sunt dispozitivul de navigaţie GPS E700, oglinda inteligentă MR250, camera de bord R600, tableta T700 3G şi dispozitivul hibrid RE900, printre alte produse din aceste categorii.

NAVITEL E700 este vârful de gamă pentru gama de produse GPS offline. Acesta este echipat cu un display de 7”, procesor la 800 MHz Cortex-A7, sistem de operare Microsoft Windows CE şi un slot microSD, care poate găzdui carduri de maximum 32 GB. Hărţile sunt actualizate de patru ori pe an gratuit şi includ deja peste 5.000.000 de puncte de interes. Actualizarea hărţilor este gratuită.

Oglinda retrovizoare inteligentă MR250 este încadrată în categoria DVR în portofoliul NAVITEL şi este echipată cu două camere, una pe spate, care filmează în faţa maşinii şi una pentru partea din spate. Pe suprafaţa oglinzii este integrat un display IPS cu diagonală de 5” pe care poate fi afişat conţinutul înregistrat de camere. Camera frontală are un unghi de vizibilitate de 160 de grade, în timp ce camera din spate are un unghi de 85 de grade. Ambele filmează în rezoluţie Full HD la 30 de cadre pe secundă în format MOV. Dispozitivul este echipat cu senzor de mişcare, care funcţionează chiar şi atunci când maşina este oprită, care activează înregistrarea atunci când are loc un accident.

O cameră de bord obişnuită, fără oglindă este însă R600, echipată cu un senzor SONY Exmor R. Aceasta beneficiază de lentilă cu unghi de vizualizare de 170 de grade şi captează imaigni la rezoluţie Full HD. Şi acest model este echipat cu senzor de mişcare, dar şi cu un slot microSD care găzduieşte carduri de până la 256 GB.

Modelul hibrid de aparat GPS şi cameră video se numeşte RE900 şi integrează multe capabilităţi pe care ne-am fi obişnuit să le găsim pe o tabletă. De fapt, acesta este practic o tabletă, fiind echipat cu procesor quad-core la 1,3 GHz şi cu sistem de operare Android 4.4.2. RE900 oferă 16 GB spaţiu de stocare intern şi posibilitatea de a adăuga carduri microSD de până la 64 GB şi filmează în Full HD la un unghi de 140 de grade. Printre capabilităţile speciale ale acestui dispozitiv putem enumera un modul 3G, Wi-Fi, radio FM şi Bluetooth 4.0. Pentru navigaţia offline există hărţi pre-instalate pentru 43 de ţări.

Nu în ultimul rând NAVITEL lansează în România şi o tabletă cu Android. Aceasta se numeşte T700 3G şi este evident orientată către navigaţie. Tableta este echipată cu display IPS de 7” şi modul 3G dual SIM, Wi-Fi şi Bluetooth. La nivel hardware avem de a face cu o tabletă de bază, cu procesor la 1,3 GHz, rezoluţie 1024 x 600 pixeli, acumulator de 2.800 mAh şi 16 GB spaţiu de stocare intern. Există suport pentru card microSD, iar pe memoria internă se găsesc hărţi pentru 47 de ţări, care oferă atât navigaţie pentru infrastructura rezidenţială, cât şi cea industrială. Nu în ultimul rând, software-ul include informaţii despre reţeaua rutieră precum direcţia traficului, intersecţii şi alte informaţii relevante.

Toate aceste dispozitive sunt disponibile acum în România prin partenerii distribuitorului MGT Educaţional.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult