Aproape de parcul Herastrau, aproape de tot!

31.03.2021
Aproape de parcul Herastrau, aproape de tot!

Incepem cu o  marturisire: ne dorim mai mult timp liber pentru a petrece momente frumoase alaturi de familie si prieteni. Atunci cand ajungi in punctul maxim de maturitate intelegi cat este de important sa ai timp liber pentru familie si sa oferi un mediu sanatos celor dragi. Alegerea unei locuinte pe care o numesti “acasa” presupune o analiza minutioasa atat a spatiului in care urmeaza sa te muti cat si a imprejurimilor in care iti vei petrece mare parte din timp. Atunci cand am ales sa dezvoltam Herastrau Parkview am luat in calcul atingerea tuturor obiectivelor pe care un viitor propietar le viseaza: siguranta, spatii moderne, materiale de cea mai buna calitate, finisaje selecte si, cel mai important, locatia – aproape de tot! O investitie in timp inseamna o viata sanatoasa si oameni fericiti.

De ce alegem Herastrau Parkview?

Unul dintre avantajele majore ale imobilului este fatada ventilata integral. Fatada ventilata este impermeabila la apa, insa ofera permeabilitate la aer, o buna izolare fonica si termica si se afla intr-o clasa buna de rezistenta la foc. Un alt aspect important, aceasta ofera protectie structurii cladirii asigurand o rezistenta in plus, in timp. Aspectul placut, curat si foarte modern care incanta vederea, reprezinta un alt avantaj al cladirii cu fatada integral ventilata.

Herastrau Park View este o constructie solida, bine gandita si bine executata, unde impartirea spatiului s-a facut cu multa atentie folosindu-se doar caramida Porotherm. In acest imobil nu sunt pereti de rigips, ceea ce asigura intimitatea si linistea mult visata.

Vederea este ampla pe toate laturile imobilului. Peisajul incanta si duce cu gandul la momentele unice pe care le putem petrece in aer liber, pe balcon, admirand rasaritul sau apusul sau, la cativa pasi, pe aleile linistite ale parcului Herastrau. In imediata apropiere nu sunt cladiri care obstructioneaza privelistea, etajele superioare oferind posibilitatea de a admira chiar si de la departare, cladiri importante precum Casa Presei Libere si Sky Tower.

Locatia – aproape de tot!

O viata sanatosa inseamna mult sport; avantajul amplasarii acestui imobil in apropierea terenurilor de tenis, a sporturilor nautice organizate pe lacul Herastrau, dar si posibilitatea de a te plimba cu bicicleta sau alte mijloace de agrement, sustine stilul de viata la care aspiram cu totii, indiferent de varsta.

Va doriti sa ajungeti in cel mai mare centru de business din Bucuresti sau doar sa sa alegeti din lista de restaurante exclusiviste din zona de nord? Locatia perfecta a acestui imobil permite deplasarea chiar si pe jos catre destinatia dorita.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult
Recomandare video