Beneficii de care te bucuri cand locuiesti intr-un complex rezidential nou

03.11.2020
Beneficii de care te bucuri cand locuiesti intr-un complex rezidential nou

Vrei sa iti cumperi o locuinta noua si nu stii ce sa alegi intre o casa in care sa locuiesti doar cu familia ta, apartament intr-un bloc vechi de zeci de ani, unul intr-o vila sau unul intr-un complex rezidential? Ultima varianta are o serie de beneficii greu de egalat de celelalte, de care trebuie sa tii cont cand faci o asemenea investitie.

A locui intr-un complex rezidential inseamna siguranta, facilitate de ultima generatie si apartenenta la un sistem comunitar modern.

Avantajele de a locui intr-un complex rezidential nou

 Un complex rezidential poate fi o oaza de liniste si siguranta pentru locuitorii sai, chiar daca este situat in inima orasului. Complexurile de locuinte, mai ales cele nou construite, ofera facilitati de ultima generatie, iar locatarii nu au motive sa isi faca griji privind investitia in lucrari de renovare sau in reparatii pentru multi ani.

Siguranta

Tehnica, materialele si tehnologia folosite la constructia unui complex rezidential nou sunt cel mai moderne existente la momentul respectiv si sunt conforme cu cele mai noi reglementari in privinta sigurantei in constructii.

Confort

Spre deosebire de constructiile vechi, care acum au nevoie de lucrari de reabilitare, cladirile din complexurile rezidentiale nou construite sunt izolate termic inca “din fabricatie”, tocmai pentru a se ridica la standardele de calitate din prezent.

Rezistenta la cutremure

Cele mai actuale reglementari in constructii obliga dezvoltatorii sa proiecteze blocurile astfel incat acestea sa fie protejate in cazul unor cutremure puternice, iar acestia folosesc tehnologii de ultima generatie pentru a garanta siguranta locuitorilor blocurilor noi.

Instalatii de ultima generatie

Ai nevoie de motive in plus pentru a alege sa locuiesti intr-un complex nou? Instalatiile de apa si incalzire sunt noi si riscul producerii de avarii este foarte redus, dat fiind faptul ca materialele din care este realizata sunt de ultima generatie, iar tehnologiile dintre cel mai modern.

Locuri de parcare

Daca alegi sa locuiesti intr-un complex rezidential nu vei avea probleme cu gasirea sau obtinerea unui loc de parcare, asa cum se intampla atunci candi cumperi o locuinta intr-un bloc vechi.

Compartimentare moderna si eficienta

In apartamentele din blocurile „comuniste” este extrem de dificil sa realizezi un decor modern si placut, din cauza compartimentarii. Spatiile de locuit din complexurile noi sunt realizate cu ajutorul unor arhitecti cu o viziune moderna si sunt structurate mult mai eficient, compartimentarea folosind la maxim spatiul disponibil.

Multe blocuri noi au la subsol boxe in care proprietarii isi vor putea pastra bunurile in siguranta, reusind astfel sa nu aglomereze locuinta cu lucruri pe care nu le folosesc frecvent.

Spatii de recreere si spatii comerciale in apropierea casei

In general, fiecare complex rezidential nou are inclus in proiect si un parc in care copiii sa se poata juca in voie, iar adultii sa se recreeze. De asemenea, majoritatea dezvoltatorilor se gandesc la nevoile viitorilor locatari si proiecteaza din start spatii comerciale la parterul cladirilor ce vor compune ansamblul de locuinte.

Cauti o oaza de liniste in inima Bucurestiului?

Avrig Park Residence este un complex rezidential aflat in constructie in zona Obor si isi asteapta viitorii locatari. Printre cele 324 de locuinte noi se numara apartamente cu 2 sau 3 camere, dar si duplexuri cu patru camere, aflate doar la ultimele doua niveluri ale complexului. Chiar si cei mai pretentiosi oameni aflati in cautarea unei locuinte vor fi multumiti de ce vor gasi in Avrig Park Residence.

Prin ce se deosebeste Avrig Park Residence de alte complexuri rezidentiale?

Este singurul proiect rezidential din Bucuresti care ofera o parcare subterana pe 5 nivele; parcarea este construita cu pereti speciali care cristalizeaza apa in cazul unei inundatii.

Instalatia de apa este gandita astfel incat incat sa ofere o buna presiune chiar si la etajele superioare. Cum? Apa este preluata din conducte retelei municipale in gospodaria proprie, si abia ulterior este trimisa in bloc.

Toti cei care sunt in cautarea unui apartament nou au sanse sa gaseasca locuinta visurilor lor in Avrig Park Residence, ansamblu se realizeaza cu o investitie de aproximativ 30 de milioane de euro; lucrarile de edificare au inceput in martie 2020, iar prima faza de constructie va fi terminata in 2021. O vizionare poate fi programata oricand, la tel. 0799802222; toate detaliile le puteti afla in showroom sau pe site-ul https://avrigparkresidence.ro/.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult