Care sunt primele device-uri smart în care investeşti pentru o casă inteligentă

23.10.2020
Care sunt primele device-uri smart în care investeşti pentru o casă inteligentă

Toţi cei care îşi doresc să fie în pas cu tendinţele actuale în materie de case inteligente au la dispoziţie o gamă vastă de produse cu ajutorul cărora pot obţine un nivel de confort dorit. Este vorba despre obiecte care sunt uşor de cumpărat, dar care îşi pun amprenta într-un stil definitoriu asupra stilului de viaţă cu care oamenii se obişnuiesc.

Orientându-se către device-uri smart, persoanele de toate vârstele îşi pot cumpăra singure timp şi pot facilita activităţile din interiorul căminului personal! Următoarele produse nu ar trebui să lipsească din nicio casă inteligentă, iată de ce!

Investiţia în relee WiFi asigura un control eficient al Internetului

Uşor de montat în foarte multe locuri din casă, toate tipurile de relee WiFi sunt dispozitive care pot fi pornite sau oprite cu ajutorul unei aplicaţii de pe telefon. Mai exact, oamenii care folosesc astfel dispozitive au întotdeauna un control excelent asupra routerului de Internet, putându-l gestiona extrem de uşor chiar şi de la distanţă.

Termostatele WiFi fac posibil controlul temperaturii în locuinţă

Încălzirea locuinţei proprii este extrem de importantă pentru că oamenii să se bucure de confort. Cei care îşi doresc să aibă temperaturile dorite în interior, dar şi facturi mult mai mici la curent şi la gaz nu trebuie decât să-şi instaleze termostate wi-fi. De ce? Dispozitivele pot fi controlate de la distanţă, de pe telefonul mobil sau de pe tableta.

Mai mult, acestea permit setarea unui program aparte pentru încălzirea casei, în funcţie de numărul de locuitori şi momentele în care aceştia pleacă în oraş. De exemplu, termostatul poate transmite centralei să pornească sau să se oprească în anumite intervale orare, ceea ce va conduce la un consum mult mai scăzut.

Întrerupătoarele moderne sunt extrem de simplu de utilizat şi întreţinut

Toată lumea are nevoie să aprindă şi să stingă lumina acasă. Însă ce-ar fi dacă oamenii ar avea la dispoziţie un intrerupator touch? Acesta este extrem de silenţios şi uşor de folosit, putând fi activat printr-o simplă atingere.

Spre deosebire de întrerupătoare clasice, care sunt destul de dificil de curăţat, aceste dispozitive moderne cu touch sunt acoperite cu sticlă termorezistenta, care este simplu de şters şi care oferă tuturor încăperilor un design modern şi interesant!

Soneriile cu video contribuie eficient la siguranţă proprietarului

Printre device-urile care sunt necesare în orice casă inteligentă se numără şi soneriile video. Este vorba despre dispozitive care se montează în afara casei: la uşa apartamentului său pe gard, la intrarea în curte, permiţând locatarilor să vadă cine este persoana care le sună la uşă. În acest fel, oamenii pot decide dacă vor să răspundă sau nu. Este dreptul fiecăruia să aleagă pe cine doreşte să vadă.

Hub-urile inteligente asigura un control optim al dispozitivelor smart

Nu în ultimul rând, hub-urile, adică telecomenzile universale se încadrează şi ele pe lista device-urilor smart, care nu trebuie să lipsească din casele moderne. Cu ajutorul lor, oamenii pot controla toate dispozitivele de ultima generaţie pe care le au: ei îşi pot folosi smartphone-ul şi aplicaţia specifică sau pot utiliza comenzile vocale de pe Amazon sau Google.

Case-smart recomanda tuturor consumatorilor să se bucure dispozitivele inteligente pe care le au la dispoziţie, astfel încât să se simtă confortabil acasă şi, în acelaşi timp să reducă din costurile pe care le au de suportat luna de lună. Dispozitive micuţe, dar concepute de ingineri cu o gândire modernă, pot contribui în mod definitoriu la reducerea timpului petrecut pentru activităţile de zi cu zi de acasă!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult