Cu noile grătare electrice gătești ca un Masterchef BBQ chiar și în bucătăria de la bloc! (P)

11.03.2022
Cu noile grătare electrice gătești ca un Masterchef BBQ chiar și în bucătăria de la bloc! (P)

Astăzi vom descoperi împreună, un model de grătar electric profesional care oferă tuturor pasionaților de BBQ o experiență unică de gătit la interior, indiferent că este vorba despre bucătărie sau chiar și pe balconul tău de la bloc. Pregătește-te să prepari carne suculentă, pește fraged sau legume crocante pe grill, rapid și în perfectă siguranță cu noul grătar Weber electric! Mai mult decat un dispozitiv de gătit, este vorba despre un concept inovativ de grill-uri Weber Antracit, dotate cu sistem de control al temperaturii IGrill, care dau tonul unui nou standard pe piața grătarelor pentru interior sau outdoor.

Așadar, faceti cunoștință cu unele dintre cele mai renumite modele de grătare electrice produse la nivel mondial, disponibile și în catalogul meșterilor Pefoc:

Grătarul electric WEBER Q1400

În cazul în care nu ești fanul modelului de gratar pe cărbuni, Weber Q1400 îți oferă o serie de beneficii esențiale pentru un proces de gătire corect al alimentelor! Prezintă avantaje atât din punct de vedere al eficienței, cât și al design-ului, fiind prevăzut cu un capac de culoare gri închis ce acționeaza ca un adevărat magnet și care păstrează aroma originală de grătar!

Grătarul electric WEBER Q2400 Antracit

Fă cunoștință cu varianta mai avansată a modelului Weber Q1400, ce propune mix-ul ideal între aroma originală a grătarului și stilul de viață modern, adaptat zilelor noastre! Reflectorul de căldură din capacul grill-ului, garantează o difuzare uniforma a căldurii pe alimentele gătite pe grătar, asemenea unui cuptor de gradina clasic, contribuind la o preparare în profunzime și corectă a cărnii, legumelor sau altor tipuri de delicii culinare!

Grătarul electric WEBER Q2400 Antracit cu suport

Mulțumită dimensiunilor compacte precum și conceptului de funcționare pe baza curentului electric, modelul Q2400 prevăzut cu suport, devine produsul ideal pentru clienții care își doresc să se bucure de un grătar delicios, dar care nu beneficiază de un spațiu extins. Datorită puterii mari, precum și eficienței ridicate, acesta permite o gătire uniformă a alimentelor, păstrând gustul inconfundabil de grătar.

Avantajele și beneficiile grătarelor electrice Weber Q:

  • prezența grill-ului pentru gătit din fontă, porțelanat, cu o curățare facilă și rapidă;
  • grătarele dau dovadă de performanțe maxime, grație capacității mari de încălzire;
  • utilizare confortabilă și transport facil;
  • oferă durabilitate mărită în timp, grație capacului și carcasei din aluminiu;
  • dotarea cu suport și mese laterale, îmbunătățește modul de utilizare al grătarului;
  • aspect inovativ prin linii de design ușor rotunjite, ce exprimă eleganță și stil;
  • grill-urile electrice Weber sunt ideale pentru balcon sau terasă;
  • dispune de buton de reglare a temperaturii interioare și sistem de autocurățare a spiralei electrice;
  • structura este confecționată din fibră de sticlă, îmbrăcată în nylon, rezistentă la temperaturi ridicate fără a rugini în timp.

Așadar, dacă vrei un grătar electric premium la un preț atent cu bugetul familiei, selecția de grătare electrice profesionale Weber sunt răspunsul căutărilor tale. Folosite cu ușurință și într-un mod sigur, chiar și pe balconul sau terasa locuinței tale, acestea oferă opțiuni diverse cu proprietăți inovative. Bucură-te de preparate bine gătite și arome delicioase cu ajutorul unui dispozitiv avansat, care va revoluționa tot ceea ce știai despre gătitul convențional pe grill!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult