Cu noile șeminee electrice 3D LED îți decorezi căminul cu stil, dar la costuri surpinzător de mici (P)

22.02.2022
Cu noile șeminee electrice 3D LED îți decorezi căminul cu stil, dar la costuri surpinzător de mici (P)

Cu noile modele de șeminee electrice, acum ai ocazia să experimentezi pe pielea ta, atmosfera idilică dominată de confort, stil și intimitate, chiar și în mijlocul sufrageriei tale de la bloc!

Profesioniștii din domeniul soluțiilor termice neconvenționale ne transformă visele în realitate, făcându-ne cunoștința cu un concept de semineu decorativ electric – o alternativă la clasicul șemineu pe lemne, cu care te poți bucura de momente autentice, dar fără stresul provocat de montajul dificil sau de costurile mari de achiziție și mentenanță.

Desi, prin comparație cu un șemineu clasic, sunt mult mai accesibil ca și preț, modelele electrice nu se abat de la calitatea premium și oferirea senzațiilor speciale, ce reușesc să ofere personalitate și eleganță locuinței tale. Beneficiar al celor mai noi tehnologii disponibile de la producători de renume mondial, șemineul electric 3D se poate achiziționa la prețuri incredibil de mici, aspect datorat în primul rând, eliminării efortului financiar și al cheltuielilor tipice pentru racordarea unui focar de șemineu clasic. În plus, montajul șemineului electric este extrem de facil, putând fi realizat cu ușurință de către oricine cu minime cunoștințe tehnice.

Ceea ce este și mai atrăgător la un șemineu electric este consumul care se menține în limite reduse, având în vedere că acesta funcționează doar cu o mică parte din curentul electric deservit locuinței. Practic, în modul cu căldura oprită, consumul va fi la fel de mic ca acela al unui bec economic cu LED! În continuare, v-am pregătit câteva modele găsite la producătorii nișați pe piața solutiilor termice și decorative, care ne-au plăcut foarte mult și pe care vi le recomandăm și vouă:

Modelele pe alb sunt șemineele care se potrivesc în orice locuință modernă, oferind suficientă luminozitate și compatibilitate generoasă la combinațiile de mobilă și decorul general. Consumul este redus la circa 4-10W, echivalentul unui singur bec economic.

Modelul Wenge propune o culoare mai sobră, adresată locuințelor cu tendințe rustice, dar care păstrează o linie contemporană. Modelele cu această nuanță de culoare sunt perfecte pentru amenajarea cabanelor sau a caselor de vacanță din mijlocul naturii.

Personal noi rămânem fideli negrului, această non-culoare elegantă ce marchează clasicul și atemporalul. Șemineele electrice negre sunt preferate și de majoritatea clienților, negrul rămânând cea mai aleasă nuanță pentru un șemineu electric 3D datorită simplității și diversității în privința accesorizării și decorării locuinței. Pe scurt, negrul merge cu orice!

Dar un șemineu decorativ poate fi ales și pe baza avantajelor practice, astfel, cele incorporabile devin natural tipurile preferate de șeminee false întrucât, permit amplasarea lor facilă după gustul clientului în construcții ușoare și simple.

Un alt model special este șemineul electric din piatră. Acesta va conferi autenticitate și stil oricărei încăperi amenajate în tendințe rustice și tradiționale. Designul unui astfel de șemineu este special, transformându-l cu ușurință în atracția principală a spațiului unde va fi amplasat.

Dar nu ne crede pe cuvânt și caută singur pe piața on-line care propune o gamă variată de șeminee decorative electrice, potrivite pentru o casă sau un apartament cochet la bloc, dar și de numeroase alte modele de șeminee clasice pe lemne, pe gaz sau modele de termosemineu peleti cu dimensiuni diferite, începând cu șeminee compacte, până la șeminee de dimensiuni mai mari, încadrate cu portal sau placate cu diferite materiale decorative.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult