Fă cunoștință cu noile modele de șeminee pe peleți economice, controlate prin tehnologie Wi-Fi (P)

17.12.2021
Fă cunoștință cu noile modele de șeminee pe peleți economice, controlate prin tehnologie Wi-Fi (P)

În perspectiva exploziei de prețuri la facturile de curent și gaze naturale, tot mai mulți români își îndreaptă atenția către soluții de încălzire alternativă mult mai ieftine, dar care să fie atente și la conservarea mediului înconjurător prin reducerea emisiilor de carbon, grație unui consum optim, în condiții de randament maxim! În acest sens, meșterii sibieni de la PEFOC care, de peste 20 de ani ne vin în ajutor cu seminee ieftine și un univers complet de soluții termice alternative premium la costuri accesibile pentru fiecare buzunar, ne fac cunoștință cu noua gamă italiană de șeminee și sobe pe peleți, cu tehnologie inovativă de control a căldurii prin Wi-Fi.

Așadar, șemineele și termosobele pe peleți, reprezintă alternativa mai puțin costisitoare la șemineele clasice, pe lemne, dar care îndeplinesc nevoile termice ale căminului tău, în condiții optime de consum. Ele reprezintă un nou trend pe piața termicelor și un segment inovativ de sobe și șeminee, importate din Italia, de la producători cu renume european în domeniu!

Aceste sobe și șeminee pe peleți oferă căldura prin convecție cu aer, iar unele încălzesc chiar și apa din calorifere, dacă vorbim despre termosoba sau centrala pe peleti, dezvoltând un randament înalt, asemenea unei centrale clasice pe gaz sau pe lemne. Pe lângă randamentul superior și costurile de întreținere mult mai mici, modelele din gama PEFOC propun și design-uri fermecătoare, tipice unui șemineu clasic, dar la pachet cu beneficiile suplimentare ale arderii curate, eficienței energetice superioare și garanției de lungă durată.

Soba sau șemineul pe peleți cu design exclusivist, modern sau elegant, se pretează oricărei locuințe, cabane sau case de vacanță, transformând mediul ambiental într-o atmosfera caldă și primitoare. Modelele cu arderea ecologică și eficiența peleților speciali, fac parte din gama dispozitivele încadrate la clasa economică A+, propunând un consum redus de combustibil, dar în condiții de randament superior de până la 90%!

Dispozitivele pe peleți sunt foarte ușor de montat cu ajutorul meșterilor Pefoc și grație dimensiunilor compacte, pot fi amplasate în orice spațiu interior sau racordate la orice tip de coș de fum. În plus, acestea sunt prevăzute cu termostat și display inteligent de control ce permit reglarea temperaturii la nivelul termic dorit! Modelele de sobe și seminee italiene sunt dotate cu sertar de colectare a cenușei rezultate în urma arderii, în timp ce ușa focarului este prevăzută cu sticlă termorezistentă de înaltă calitate. În plus, sunt prevăzute și cu modul de reglare WI-FI pentru automatizare și confort de la distanță. Astfel, vei putea să controlezi șemineul pe peleți printr-o aplicație de telefon, de la distanță, cu ajutorul modulului smart, ușor de instalat și funcțional, chiar și după ce soba este deja pornită!

Așa cum menționam la începutul articolului, în oferta PEFOC găsești și dispozitive pe peleți sub formă de termosobe, care se comportă asemenea unei centrale termice, încălzind apa din calorifere și implicit, întreaga locuință, printr-un sistem termic inovativ. Cu rezervoare supradimensionate pentru peleți, încălzire cu posibilitate de reglare în 5 trepte, display inteligent cu meniu în 6 limbi, telecomandă pentru control, mâner detașabil, termostat și supapă de siguranță, termoșemineele pe peleți de mare capacitate, pot funcționa ca o centrală termică veritabilă, dar cu un design mult mai plăcut decât centrala pe gaz și la costuri mult mai mici!

Pe scurt, o sobă pe peleți, un șemineu pe peleți sau un termoșemineu centrală pe peleți, disponibile și pe site-ul oficial www.pefoc.ro, te vor surprinde cu beneficii precum, design fermecător, economie și consum optim, ușurință la montaj și utilizare interactivă. Așadar, nu mai căuta păreri neavizate pe forumuri obscure și convinge-te singur de eficiența reală a acestor dispozitive revoluționare! Consultanții îți vor oferi toate informațiile de care ai nevoie și te vor ajuta să pui în balanță toate aspectele importante, ca să poți alege cel mai bun dispozitiv pe peleți pentru tine, căminul și familia ta, la prețuri mereu atente cu bugetul fiecărui român!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult