IKEA anunță seria OBEGRANSAD, cu un pick-up și mobilă realizate pentru pasionații de muzică

13.06.2022
IKEA anunță seria OBEGRANSAD, cu un pick-up și mobilă realizate pentru pasionații de muzică

IKEA a anunțat primul său pick-up, care poate fi folosit alături de alte boxe din oferta sa pentru a asculta muzică pe vinil. Acesta intră în gama de produse OBEGRANSAD și este realizat în parteneriat cu grupul de muzică electronică Swedish House Mafia. Alături de noul pick-up, IKEA a anunțat și un birou cu suport pentru boxe, cât și un fotoliu, toate fiind parte a aceleiași familii.

IKEA lansează primul său pick-up, realizat în parteneriat cu Swedish House Mafia

Pick-up-ul OBEGRANSAD păstrează liniile acestei game de produse, cu linii drepte și foarte puține detalii evidente de design. Baza este paralelipipedică, există două comutatoare pe partea din față, care servesc drept control pentru redare (probabil direcția de redare și viteza), și un disc pe care se montează vinilul. Brațul de citire permite schimbarea dozei și acului, fiind realizate în format standard.

Sunetul poate fi scos doar folosind cabluri RCA, iar IKEA spune că pick-up-ul poate să fie conectat la boxele ENEBY, care includ atât posibilitatea de a reda sunet prin Bluetooth, cât și prin cablu.

IKEA_OBEGRANSAD_record_player_PE872124_e058443e_figure_image_tablet

Alături de acest pick-up avem și un birou OBEGRANSAD, care include suport pentru două monitoare de studio (boxe stereo) și un raft pe șine pentru a găzdui un controller midi. Acest birou pare să fie realizat de către cei care produc muzică acasă, între cei doi suporți de boxe fiind spațiu destul pentru un monitor și o tastatură, sau un laptop și alte accesorii de muzică.

Fotoliul OBEGRANSAD este mai degrabă un scaun. Acesta păstrează liniile foarte drepte ale celorlalte produse din serie, dar nu pare să fie un scaun foarte confortabil, fiind realizat fără bureți și fără susținere pentru tot spatele.

IKEA spune că această colecție dezvoltată alături de Swedish House Mafia va fi lansată în această toamnă cu peste 20 de produse din categoria mobilă. Acestea sunt dedicate celor care produc muzică și care sunt iubitori de muzică.

sursa: IKEA

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult