IKEA pregătește lansarea unei rame foto cu sistem audio Sonos integrat din gama Symfonisk

02.06.2021
IKEA pregătește lansarea unei rame foto cu sistem audio Sonos integrat din gama Symfonisk

Seria de produse Symfonisk de la IKEA, realizată în parteneriat cu Sonos, se bucură de un succes destul de mare, încât compania adaugă din când în când noi produse în aceasta. Acestea folosesc tehnologia audio de la Sonos și design-ul minimalist al companiei suedeze pentru a integra difuzoare inteligente în mobilă și alte obiecte din casă. După un raft cu difuzor și o lampă cu difuzor, IKEA pregătește o ramă foto cu boxă inteligentă în gama Symfonisk.

IKEA dezvoltă gama Symfonisk alături de Sonos

Momentan, anunțul oficial nu a fost făcut, însă pe site-ul IKEA poate fi observată listarea unui nou produs din gama Symfonisk. Este vorba despre o ramă foto, care poate fi integrată în orice tip de cameră. Aceasta va fi livrată în culorile alb și negru, dar nu sunt disponibile destule fotografii pentru a vedea exact cât de mare va fi și cum va arăta design-ul final. De asemenea, nu este clar dacă vorbim despre o ramă foto digitală, care va afișa mai multe fotografii, sau dacă este o ramă pe care vei putea atașa fotografii imprimate.

Cert este că IKEA va mai aduce un dispozitiv în familia Symfonisk și va permite celor care au deja sisteme audio de la Sonos să le integreze rapid în ecosistem. Fiind vorba despre o boxă cu Wi-Fi, redarea va fi realizată direct pe dispozitiv, ceea ce eliberează dispozitivul sursă, prin care controlezi boxa, să poată rula altceva, fără să afecteze redarea audio. Mai mult, vei putea pune muzică pe difuzoarele Symfonisk prin asistenți virtuali folosind control vocal.

Nu este clar când va fi lansată noua ramă foto cu boxă de la IKEA, dar lansarea pare să fie apropiată, dacă există deja o listare pe site-ul companiei din SUA. Prețul afișat pentru SUA este de 199 dolari americani, deci ne putem aștepta la un preț de 200 euro în Europa. De altfel, la acest preț, probabil că va integra și un display și posibilitatea de a afișa fotografii în format digital.

sursa: IKEA, via Slashgear

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult