Readu în casa ta farmecul nepieritor al sobelor cu design rustic (P)

18.02.2022
Readu în casa ta farmecul nepieritor al sobelor cu design rustic (P)

Pe măsura trecerii timpului, soba pe lemne rustica din casa caldă și primitoare a părinților sau bunicilor noștri de la țară, s-a transformat într-o veritabilă minune tehnologică, grație performanțelor, randamentului caloric superior și a inovațiilor puse la bătaie de către cei mai renumiți producători din domeniul termicelor alternative.

În acest sens, sibienii dedicați focului, recomandați de cei peste 20 de ani de activitate pe piața de profil din România, ne arată că soba de astăzi reușește să surprindă chiar și pe cei mai pretențioși dintre clienți, cu modele noi ce propun un design modern-minimalist sau cu variante de sobe rustice, desenate special să respecte aerul autentic de rusticitate, dar care sunt aduse din punct de vedere structural și al materialelor premium folosite, la nevoile actuale de confort termic.

În plus, acestea nu mai sunt construite doar din tradiționala fontă, modelele premium fiind căptușite cu șamotă – un material consumabil inovativ cu o capacitate superioară de termoizolare. Grație temperaturii foarte mari din camera destinată arderii, șansele rămânerii de resturi de cenușă depuse la interior, scad considerabil iar sticla focarului rămâne mereu curată, operațiunea de curățare a sobei devenind și ea mult mai facilă. În plus, sobele căptușite cu șamotă au un aspect mai plăcut, cu mențiunea că, șamota necesită înlocuire după aproximativ 5 ani de utilizare constantă.

Capacitatea sobelor de tip șemineu este determinată în mod direct de dimensiunile spațiului care urmează să fie încălzit. Deși modelele prevăzute cu înveliș de șamotă au avantajul că se curăță și întrețin mult mai ușor arderea, totuși, în cazul în care este nevoie să se genereze o căldură mai mare și pe o perioadă îndelungată de timp, sobele cu pereți din fontă se recomandă ca fiind cele mai potrivite.

Indiferent dacă îți dorești o sobă premium sau un semineu pe lemne ieftin, căldura naturală emanată de arderea lemnelor este incomparabilă. Acum îți poți amenaja locuința astfel încât să te poți bucura de confortul la care ai visat dintotdeauna, dar și de un element de decor deosebit, de calitate înaltă și cu durată mare de viață.

La prețuri special gândite pentru posibilitățile financiare ale fiecărui român, sibienii dedicați focului îți pun la dispoziție o gamă variată de șeminee și sobe pe lemne, nenumărate modele de șemineu electrice, pe gaz sau pe peleți, sobe din fontă, din oțel sau căptușite cu șamotă, dar și unul dintre zecile de modele de încălzitoare de exterior, ideale pentru terasele restaurantelor, cafenelelor sau pentru animarea atmosferei magice din grădina casei tale sau chiar și din balconul apartamentului tău de la bloc.

Comanda se face online pe site-ul oficial iar produsul ajunge la tine gratuit, în maximum 48 de ore de la confirmarea achiziției. Meșterii cu experiență în mii de proiecte livrate cu succes, te vor sprijini cu servicii complete și montaj profesional – totul pentru a te putea bucura de noul tău dispozitiv termic în deplină siguranță și confort!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult