Un cuptor cu microunde performant și inteligent îți face viața mai ușoară

10.11.2020
Un cuptor cu microunde performant și inteligent îți face viața mai ușoară

Cuptorul cu microunde este unul dintre acele aparate din bucătărie care ne fac viața mai ușoară, chiar dacă nu ne dăm seama mereu de acest lucru. Totuși, importanța sa nu poate fi contestată, iar de aceea atunci când cumpărăm un nou cuptor cu microunde, ar trebui să depunem toate eforturile necesare pentru a opta pentru un model de calitate.

Cu cât cuptorul de microunde este mai performant, cu atât ne va face viața mai simplă. În acest articol ne-am propus să vorbim despre un cuptor cu microunde cu adevărat special. Este vorba despre modelul MW2-AG23PBK de la Toshiba România, un cuptor cu microunde care reprezintă cea mai bună dovadă a calității japoneze!

Iată care sunt argumentele care susțin achiziția acestui cuptor cu microunde MW2-AG23PBK, un adevărat ajutor în bucătărie la care nu vei mai dori să renunți:

Putere mare care scade timpul de gătire

Cel mai adesea folosim cuptorul cu microunde atunci când suntem pe grabă și ne dorim să încălzim mâncarea în timp record. Ei bine, acest cuptor cu microunde MW2-AG23PBK îți va fi cel mai bun prieten atunci când ești pe grabă.

Are o putere de 900 w care se va dovedi a fi de mare ajutor atunci când vrei să ai parte de un timp de gătire cât mai scurt, iar rezultatul final să fie totuși delicios. De asemenea, puterea mare este benefică și pentru decongelare.

450 de grame de carne pot fi decongelate în doar 6 minute, iar aceeași cantitate de mâncare va fi reîncălzită în mai puțin de 5 minute. Sună bine, nu?

Funcție de grill pentru iubitorii de grătar

Alimentele gătite la pe grătar nu doar că sunt delicioase, ci totodată sunt și foarte sănătoase. Ei bine, pentru cei care îndrăgesc mâncarea făcută la grătar, cuptoarele cu microunde de top sunt dotate acum cu funcție de grill.

Aceasta îți permite să gătești ca pe grătar, evitând fumul și bucurându-te totodată de alimente perfect sănătoase.

Design elegant și atrăgător

Dacă designul contează pentru tine, atunci trebuie să știi că nu îți va fi deloc greu să găsești locul perfect în bucătărie unui cuptor cu microunde de ultimă generație.

Are un design modern datorită negrului lucios din exterior și a interiorului gri, așa că va oferi bucătăriei tale eleganță și personalitate, ceea ce sigur te va bucura.

Decongelarea se face mult mai rapid folosind un cuptor de ultimă generație

Cuptoarele cu microunde sunt folosite nu numai pentru a găti, ci pentru a pregăti mai rapid anumite alimente pentru gătit. Se dovedesc a fi de mare ajutor, de exemplu, atunci când trebuie să decongelezi carne sau alte ingrediente. Iar asta deoarece nu va trebui să aștepți ore în șir pentru ca acestea să fie decongelate complet.

Cuptorul cu microunde menționat mai sus îți pune la dispoziție o funcție de decongelare în doar câteva minute la care sigur vei apela adesea.

Panou de control intuitiv

Un cuptor cu microunde bun trebuie să fie, înainte de toate, ușor de folosit. Iar un cuptor cu microunde de top nu va prezenta probleme nici din acest punct de vedere. Trebuie să aibă în dotare un panou de control foarte intuitiv, deci și foarte ușor de folosit, care sigur nu îți va provoca bătăi de cap.

Rezistență superioară și fiabilitate în timp

Cuptoarele cu microunde moderne impresionează la partea de fiabilitate. Au fost concepute în mod special pentru a rezista cât mai mult timp și se descurcă de minune.

Modelele de la Toshiba România au balamale foarte puternice și durabile, care promit peste 100.000 de închideri și deschideri fără defecțiuni, piciorușe antiderapante utile mai ales din motive de siguranță precum și un perete impermeabil care previne scurtcircuitele. Reprezintă deci un exemplu pe care trebuie să îl ai în vedere.

Sunt ușor de curățat așa că vor arăta mereu ca noi, cu un minim de efort.

Iluminare LED, meniuri prestabilite și funcție de memorare a poziției platoului rotativ

Vei ști mereu în ce stare se află mâncarea din cuptor datorită iluminării led foarte eficiente și economice totodată. Foarte practice sunt și cele 8 meniuri prestabilite pe care un cuptor de top ți le pune la dispoziție. Astfel, nu vei pierde timp alegând setări și funcții de gătire, ci vei putea alege meniul dorit în funcție de mâncărurile pregătite.

Iar pentru a putea scoate cu ușurință mâncărurile pregătite în cuptor, modelul menționat anterior dispune de o funcție numită Position Memory. Practic, platoul rotativ memorează poziția în care a fost introdus vasul iar după ce programul e gata, va fi în aceeași poziție. Vei avea mânerele la dispoziție pentru a putea scoate cu ușurință recipientul, ceea ce se va dovedi un avantaj foarte practic.

Acestea sunt așadar câteva dintre caracteristicile speciale pe care ar trebui să le cauți neapărat la următorul tău cuptor cu microunde.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult