Adidas nu va mai livra accesorii smart pentru pasionaţii de sport

25.12.2017
Adidas nu va mai livra accesorii smart pentru pasionaţii de sport

Promisiunile pentru profit rapid din noua nişă a accesoriilor smart de purtat nu s-au materializat, tendinţa marilor companii de a abandona producerea acestor dispozitive fiind o dovadă de necontestat pentru asta.

Adidas îşi anunţă ieşirea de pe piaţa accesoriilor smart de purtat, compania urmând să sisteze producerea brăţărilor pentru fitness şi dispozitive smartwatch, Deocamdată, dezvoltarea produselor software cum este aplicaţia Runtastic nu este afectată, aceasta putând fi folosită şi cu dispozitivele altor producători.

Compania a lansat mai multe modele de accesorii sub numele miCoach, culminând în anul 2016 cu smartwatch-ul miCoatch Smart Run, încă disponibil la preţul de 199 dolari. Însă măsura anunţată nu exclude posibilitatea să întâlnim designul şi brandul companiei semnat pe produsele unor parteneri, Adidas obţinând astfel o sursă de profit care nu presupune investiţii suplimentare în dezvoltarea de hardware propriu.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video