Cât de mare va fi Apple Watch Series 8 Pro, răspunsul la Galaxy Watch5 Pro și modelele de la Garmin. FOTO

06.09.2022
Cât de mare va fi Apple Watch Series 8 Pro, răspunsul la Galaxy Watch5 Pro și modelele de la Garmin. FOTO

În ultimele câteva zile, în anticiparea evenimentului de lansarea Apple, mai multe imagini au apărut pe internet în care putem vedea ceea ce pare a fi design-ul următoarei generații de Apple Watch. În timp ce modelele din gama Series 8 „standard” nu vor fi fundamental diferite față de cele din gama Series 7 de anul trecut, atât din punct de vedere al design-ului, cât și performanței oferite, un nou model „Series 8 Pro” ar putea fi anunțat în cadrul evenimentului de mâine, 7 septembrie, cu un design nou și un ecran semnificativ mai mare.

Apple Watch Series 8 Pro ar putea veni cu un corp semnificativ mai mare

Toate imaginile din ultima perioadă dezvăluie că noul Apple Watch Series 8 Pro ar putea schimba semnificativ forma ceasurilor Apple. Pe lângă faptul că dimensiunile crescute, la 49mm, aduc un ecran mult mai mare, se pare că ceasul va crește și pe laterale, cu butonul din dreapta și coroana digitală puțin ieșite în relief față de corpul ceasului. O altă noutate ar fi un nou buton lateral pe partea opusă, a cărui funcție încă nu o știm.

De-a lungul ultimilor doi ani, au tot existat zvonuri despre un nou Apple Watch „rugged”, dedicat celor care își doresc un ceas cu autonomie mai bună decât cea de o zi pe care o promite modelul standard, dar și celor care vor un ceas mai rezistent, dedicat drumețiilor sau sporturilor extreme.

Noile imagini vin de la producători de accesorii, care au deja planurile 3D ale ceasului pentru a avea disponibile pe piață huse sau brățări pentru noile modele. Se pare că toate accesoriile pentru Series 7 vor fi compatibile și cu Series 8, în aceleași dimensiuni de 45 și 41mm, însă noul Series 8 Pro va beneficia de accesorii dedicate. Dimensiunile mai mari probabil vor duce și la o nouă linie de curele pentru ceas, întrucât cele de 38/40/41mm și cele de 42/44/45 de până acum nu vor putea fi folosite la noul model.

Acest model de Apple Watch va concura, cel mai probabil, cu ceasurile de la Garmin, cât și cu noul Galaxy Watch5 Pro, care este îndreptat în aceeași direcție pe piață de către Samsung.

sursa: The Verge

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult