Ceasul inteligent Fitbit Versa este disponibil oficial în România

03.05.2018
Ceasul inteligent Fitbit Versa este disponibil oficial în România

Fitbit a lansat oficial pe piaţa locală noul său ceas inteligent Versa, care permite, printre altele, monitorizarea activităţilor fizice, a ritmului cardiac şi a ciclurilor de somn. Dispozitivul va putea fi achiziţionat din magazinele Orange, Vodafone, eMAG, Altex şi Flanco la preţul de 199 de euro.

 

Începând cu această lună, smartwatch-ul primeşte două caracteristici noi: opţiunea de răspunsuri rapide pentru utilizatorii de Android şi o platformă pentru monitorizarea sănătăţii la femei.

 

Astfel, posesorii de smartphone-uri cu sistem de operare Android vor putea răspunde la mesajele text primite pe telefon sau în aplicaţii precum WhatsApp şi Facebook Messanger folosind diferite tipuri de răspunsuri deja redactate, de până la 60 de caractere.

 

Totodată, femeile care folosesc brăţări sau ceasuri inteligente Fitbit îşi vor putea monitoriza calendarul perioadelor menstruale şi simptomele avute, direct în aplicaţia Fitbit. Pentru ceasurile Fitbit Ionic şi Versa, informaţiile vor fi disponibile atât în aplicaţie, cât şi direct pe ceas.

 

 

Fitbit Versa are carcasă realizată din aluminiu şi este rezistent la apă până la o adâncime de 50 de metri. Display-ul este protejat de Gorilla Glass, iar în cutie sunt livrate brăţări de lungimi diferite, pentru femei şi bărbaţi. Alte accesorii, precum brăţări metalice sau din piele, sunt disponibile separat.

 

Potrivit producătorului, autonomia bateriei ceasului este de peste patru zile. Utilizatorii pot încărca muzică direct în ceas, care dispune pentru asta de un spaţiu de aproximativ 2,5 GB. 

 

Fitbit Versa vine cu sistemul de operare Fitbit OS 2.0, care permite accesarea unor informaţii relevante din aplicaţie – informaţii despre starea de sănătate şi de fitness, un istoric al activităţilor fizice realizate sau al ritmului cardiac – direct pe ceas.

 

Totodată, cei care cumpără ceasul primesc serviciul Deezer Premium gratuit timp de trei luni.  

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult