Cum obții un somn odihnitor și o respirație corectă cu seria HUAWEI WATCH GT 2 și HUAWEI WATCH FIT

31.03.2021
Cum obții un somn odihnitor și o respirație corectă cu seria HUAWEI WATCH GT 2 și HUAWEI WATCH FIT

Compania Huawei are deja pe piață o gamă bogată de ceasuri inteligente, de la modele mai ieftine, la unele premium, echipate cu senzori foarte avansați și funcții de monitorizare automate pentru diverse activități. De la variantele HUAWEI WATCH FIT, cu design colorat, orientat către utilizatorii foarte activi, până la seria HUAWEI WATCH GT 2, pentru utilizatorii care vor să fie în permanență conectați, ceasurile Huawei integrează multe funcții care pot contribui la starea de bine a utilizatorilor, precum păstrarea unui ritm de respirație corect, cât și obținerea unui somn mai odihnitor.

Seria HUAWEI WATCH GT 2 te ajută să îți monitorizezi activitatea pe tot parcursul zilei

Toate ceasurile din seria HUAWEI WATCH GT 2, adică modelele GT 2, GT 2 Pro și GT 2e, oferă posibilitatea de monitorizare a pulsului, iar anumite modele includ chiar și un pulsoximetru (SpO2), care pot să îți indice saturația de oxigen din sânge. Aceste funcții înregistrează datele, care sunt apoi transmise în aplicația HUAWEI Health de pe telefon. De asemenea, toate modelele HUAWEI WATCH sunt compatibile cu orice sistem de operare, fie el  Android sau IOS, HUAWEI Health fiind disponibilă în toate magazinele de aplicații.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

Modelul WATCH GT 2 Pro poate să măsoare chiar și valoarea VO2Max, rata maximă de oxigen consumată de corp în timpul exercițiilor, putând astfel plănui intensitatea antrenamentelor, perioadele de odihnă și timpul de recuperare necesar la final.

Tehnologia TruSeen 4.0 îți poate sugera sfaturi pentru îmbunătățirea somnului

Martin Petrus, antrenor de respirație și meditație, spune că respirația corectă poate crește energia pe parcursul zilei, poate reduce nivelul de stres, îmbunătățește concentrarea, accelerează recuperarea, crește performanța fizică și poate îmbunătăți calitatea somnului. Ceasurile WATCH GT 2 beneficiază de o funcție special concepută pentru exerciții de respirații. Odată pornită, aplicația oferă pe ecranul ceasului instrucțiuni pentru a inspira și expira în mod eficient, care ajută și la stabilizarea ritmului cardiac.

Când vine vorba despre odihnă, Martin Petrus recomandă înainte de culcare exerciții de respirație, pentru un somn mai liniștit:

„Odată ce sunteți deja în pat, concentrați-vă pe respirație. Începeți să inspirați, timp de 4 secunde, și apoi să expirați timp de 4 secunde. Odată ce acest lucru devine natural și fără efort, puteți trece la nivel următor: inspirați 4 secunde, țineți aerul în piept timp de 4 secunde, scoateți aerul timp de 4 secunde. Repetați timp de câteva minute sau cât este nevoie până să adormiți”, explică Martin Petrus.

Odată ce utilizatorul adoarme, tehnologia HUAWEI TruSeen 4.0, care monitorizează ritmul cardiac, poate măsura și respirația și recunoaște diversele etape ale somnului: REM, somn ușor, somn profund, trezire, etc. Desigur, pe baza calității somnului fiecărui utilizator în parte, ceasul va putea sugera sfaturi pentru a obține un somn mai odihnitor.

Dar multe dintre aceste capabilități ar putea fi accesate și de pe HUAWEI WATCH FIT, modelul de ceas mai accesibil al companiei, iar fiecare dintre ele ar putea fi împerecheat cu căștile true wireless FreeBuds Pro, care integrează tehnologie activă de anulare a zgomotului, excelentă pentru antrenamente sportive.

Modelele HUAWEI WATCH și FreeBuds Pro sunt disponibile la prețuri cu până la 35% mai mici

Toate aceste produse Huawei sunt incluse în campania de reduceri Huawei Health Week, care se încheie pe data de 4 aprilie. Poți găsi ceasurile și căștile Huawei la reduceri de până la 35% în magazinele Huawei și ale partenerilor din retail. Iată câteva dintre ofertele cele mai atrăgătoare:

  • HUAWEI WATCH GT 2 Pro – reducere de 13%, aplicată prețului normal de vânzare, cel de 1.499 lei
  • HUAWEI WATCH GT 2 Black 46 mm – reducere de 36%, aplicată prețului recomandat de vânzare, cel de 1.099 lei
  • HUAWEI WATCH GT 2 42 mm, Refined Gold – reducere de 35%, aplicată prețului recomandat de vânzare, cel de 1.299 lei
  • HUAWEI WATCH GT 2 42 mm, Frosty White – reducere de 32%, aplicată prețului recomandat de vânzare, cel de 1.099 lei
  • HUAWEI WATCH GT 2e – reducere de 31%, aplicată prețului recomandat de vânzare, cel de 799 lei
  • HUAWEI WATCH FIT– reducere de 20%, aplicată prețului normal de vânzare, cel de 499 lei
  • HUAWEI FreeBuds Pro – reducere de 22%, aplicată prețului recomandat de vânzare, cel de 899 lei

Pentru mai multe informații, accesați website-ul dedicat campaniei: http://bit.ly/3cbMsho.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult