Dr. Oz vrea acum să ne vândă un smartwatch [VIDEO]

30.09.2016
După ce a băgat lumii pe gât… pardon, a vândut, numeroase tratamente minune, acum controversatul Dr. Oz promovează un smartwatch care monitorizează bătăile inimii. Comunicatul de presă promite că iBeat Life Monitor este un ceas care „salvează vieţi” şi îi ajută pe oameni „să trăiască vieţi mai lungi”. 

Spre deosebire de alte ceasuri inteligente, precum cele Withings sau Apple Watch, care măsoară şi ele pulsul, aflăm că iBeat monitorizează permanent bătăile inimii, iar în situaţia în care apare o problemă, smartwatch-ul alertează automat rudele sau serviciile de urgenţă. 

 
Dispozitivul, care seamănă izbitor cu Moto 360, dispune de senzor GPS, slot pentru SIM şi costă 200 de dolari. Cine plăteşte 5.000 de dolari pe platforma de crowdfunding Indiegogo, unde este vândut ceasul, primeşte două dispozitive iBeat şi îl întâlneşte, împreună cu un prieten, pe Dr. Oz. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult