Galaxy Watch Active2, lansat oficial în România

06.08.2019
Galaxy Watch Active2, lansat oficial în România

Samsung a dezvăluit cel mai nou device din portofoliul de smartwatch-uri Galaxy. Galaxy Watch Active2 vine cu specificaţii îmbunătăţite, mai multe opţiuni pentru personalizare şi funcţii pentru monitorizarea stării de sănătate.

Samsung recomandă Galaxy Watch Active2 celor care doresc să-şi îmbunătăţească stilul de viaţă prin schimbări zilnice mici, dar semnificative – folosind monitorizarea somnului pentru a afla dacă se odihnesc suficient, stabili obiective pentru activităţile fizice, organiza sarcinile zilnice într-un mod cât mai eficient.

Galaxy Watch Active2 vine în două dimensiuni diferite: 44mm şi 40 mm în diametru şi în două stiluri: aluminiu uşor cu o bandă Fluoroelastomer (FKM) şi oţel inoxidabil premium cu curea din piele. Acesta vine cu o curea standard de 20 mm, atât pentru versiunea de 44mm, cât şi pentru cea de 40mm. Pentru cei care îşi doresc un ceas asortat cu stilul lor vestimentar, Interfaţa One UI poate fi personalizată suplimentar cu ajutorul funcţiei My Style. Disponibilă în aplicaţia Galaxy Wearable, pur şi simplu faceţi o fotografie cu ţinuta vestimentară, alegeţi din cinci modele de culori diferite, iar interfaţa ceasului se schimbă în câteva secunde.

Smartwatch-ul poate urmări manual mai mult de 39 de antrenamente, şapte dintre ele fiind activate automat – inclusiv alergatul, mersul pe jos, ciclismul, înotul, antrenamentele dinamice. Cu funcţia Running Coach vă puteţi monitoriza ritmul de alergare în timp real, alegând între şapte programe diferite de alergare.

Prevăzut cu conectivitate LTE, Galaxy Watch Active2 permite efectuarea şi primirea de apeluri fără nevoia unui smartphone, iar notificările din social media sunt accesibile printr-o singură atingere de ecran. Putem răspunde  şi la mesaje în format text, respectiv viziona clipuri video direct pe încheietura mâinii.

Putem utiliza, de exemplu, Bixby pentru a nagiva în aplicaţiile din ceas, pentru a începe un antrenament sau pentru a verifica vremea. În prezenţa unui smartphone Galaxy compatibil, Galaxy Watch Active2 poate fi încărcat prin tehnologia Wireless PowerShare, suplimentând rezerva acumulatorului oricând este nevoie.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult