Guess anunţă noua linie de ceasuri inteligente „premium” din gama Connect

21.03.2017
Guess anunţă noua linie de ceasuri inteligente „premium” din gama Connect

Brandurile de lux şi cele orientate către fashion încep să anunţe din ce în ce mai multe ceasuri cu Android Wear 2.0. După Tag Heuer şi Montblanc, a venit rândul Guess să aducă un nou smartwatch pe piaţă. Este vorba despre seria de dispozitive Connect, cu două variante cu cadran de 41mm şi unul de 43mm, care cu siguranţă vor fi încadrate în categoria accesoriilor de lux, chiar dacă nu am primit şi preţuri odată cu anunţul.

Spre diferenţă de prima generaţie de Guess Connect, care era realizată în jurul conceptului de dispozitiv hibrid, formată dintr-un ceas clasic şi un ecran secundar pentru funcţii smart, cea de-a doua generaţie adoptă formatul de smartwatch în totalitate. Ceasurile vor avea la bază noua platformă Snapdragon Wear 2100 şi probabil hardware-ul obişnuit din ceasuri inteligente, însă acestea nu au fost confirmate încă.

Conform Guess, vor exista destule variaţii de brăţări şi curele, opţiuni de culoare pentru corpul ceasului şi diverse cadrane personalizate în software încât pot fi realizate 100 de combinaţii distincte. Având în vedere designul din imagini, care pare să fie decorat cu pietre preţioase (sau cel puţin imitaţii precum cristale Swarovski şi/sau zirconiu), este posibil ca preţul noilor ceasuri Guess Connect să fie undeva în zona altor modele dezvăluite în ultimele câteva săptămâni de către concurenţă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult