Huawei Watch 2 vine în trei variante. Una dintre ele include şi modem 4G

28.02.2017
Huawei Watch 2 vine în trei variante. Una dintre ele include şi modem 4G

Huawei Watch 2 a fost lansat la Mobile World Congress 2017 şi vine în trei variante, fiecare orientată către un alt tip de consumator. Spre diferenţă de primul ceas inteligent de la Huawei, generaţia a doua vine cu funcţii avansate pentru cei interesaţi de monitorizarea activităţii sportive, o nouă versiune a sistemului de operare Android Wear şi multe opţiuni de culoare, pentru a se potrivi cât mai multor tipuri de utilizatori.

Huawei Watch 2 este livrat astfel variantele Sport, Classic şi Porsche Design. Versiunea sport este realizată predominant din plastic şi cauciuc, fiind un ceas pe care să îl porţi confortabil la mână în timpul sesiunilor de alergare, la sala de fitness sau în drumeţii. Modelul Classic vine însă ca o evoluţie a modelului Watch de la Huawei din 2015, în timp ce Porsche Design beneficiază de semnătura faimoasei companii, într-o variantă colorată diferit, cu o brăţară din piele cu accente roşii şi un interior moale cauciucat.

Huawei Watch 2 Sport  

Toate variantele de Huawei Watch au însă acelaşi hardware la interior. Este vorba despre chipset-ul pentru dispozitive de purtat la mână Snapdragon Wear 2100 de la Qualcomm, 4 GB spaţiu de stocare pentru instalarea de aplicaţii şi pentru muzică, GPS, senzor de puls, NFC pentru plăţi prin Android Pay şi evident Bluetooth şi WiFi pentru conectarea la un smartphone sau direct la Internet.

Huawei Watch 2 Classic  

Modelul Huawei Watch 2 Sport vine însă şi într-o variantă specială, cu suport pentru cartelă SIM (sau eSIM în anumite regiuni), care permite funcţionarea independentă de un smartphone. Acesta poate iniţia şi prelua apeluri, poate trimite mesaje text, poate să se conecteze la internet oriunde şi asigură navigaţie prin GPS oriunde există o conexiune LTE, indiferent dacă utilizatorul are sau nu smartphone-ul cu el.

Huawei Watch 2 Porsche Design  

Preţurile pornesc de la 329 de euro pentru Huawei Watch 2 în varianta sport fără modem LTE, fiind urmat de modelul cu conectivitate la reţeaua telecom la preţul de Preţurile pornesc de la 329 de euro pentru Huawei Watch 2 în varianta sport fără modem LTE, fiind urmat de modelul cu conectivitate la reţeaua telecom la preţul de 379 euro. Pentru modelul Classic, utilizatorii vor plăti 399 euro, asemeni generaţiei precedente, în timp ce varianta Porsche Design nu a primit încă un preţ oficial. Cu siguranţă însă îl va depăşi pe cel al lui Huawei Watch 2 Classic.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult