LG Watch Style apare în primele imagini la rezoluţie înaltă [FOTO]

30.01.2017
LG Watch Style apare în primele imagini la rezoluţie înaltă [FOTO]

Ne apropiem cu paşi grăbiţi de lansarea Android Wear 2.0, care va fi simultană cu debutul celor două ceasuri LG Watch Sport şi Watch Style, conform zvonurilor din ultimele săptămâni. Până în prezent am primit doar imagini neoficiale, realizate pe baza descrierilor şi fotografii la rezoluţie mică cu cele două dispozitive, însă acum avem primele imagini detaliate cu varianta inferioară, Watch Style. Acesta este prezentat în două versiuni şi avem acum şi primele detalii despre preţul acestui model.

LG Watch Style va fi livrat în cel puţin două opţiuni de culoare, silver şi gold rose şi vin echipate cu curele în mai multe opţiuni de culoare. Deşi o parte a marcajului din noile imagini sugerează că brăţările sunt realizate din piele, este posibil să fie borba despre un material sintetic. Ceasul inteligent Style de la LG va fi livrat cu display rotund de 1,2”, rezoluţie 360 x 360, 4 GB spaţiu de stocare, 512 MB memorie RAM, acumulator de 240 mAh şi rezistenţă la apă şi praf conformă cu standardul IP67.

Se pare că preţul de pornire pentru acest model va fi de 250 de dolari americani, în timp ce variantele superioare, echipate cu brăţări mai calitative sau realizate din materiale mai valoroase (cele normale par a fi din aluminiu), ar putea fi listate la preţuri mai mari. Deşi nu a fost sugerat nici măcar la nivel de zvon, se pare că preţul modelului Watch Sport de la LG va fi mai mare, întrucât integrează componente mai performante (736 MB RAM, acumulator de 430 mAh, ecran de 1,38”, certificare IP68, GPS, NFC şi modem LTE).

Android Wear 2.0 va debuta săptămâna viitoare, pe 9 februarie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult