Mai mulţi utilizatori de ceasuri Android Wear se plâng că acestea nu se conectează la iPhone 7

29.09.2016
Mai mulţi utilizatori de ceasuri Android Wear se plâng că acestea nu se conectează la iPhone 7
Unul dintre avantajele sistemului de operare Android Wear este acela că este cros-platformă, adică funcţionează cu Android şi cu iOS. Totuşi, mulţi utilizatori de iPhone 7 se plâng că nu îşi pot conecta ceasurile inteligente cu Android la smartphone. 
 
Mai precis, utilizatorii nu reuşesc să dea „accept” la conexiune în aplicaţia Android Wear atunci când împerechează ceasurile cu telefoanele iPhone 7 şi iPhone 7 Plus. Printre dispozitivele afectate de problemă se numără Moto 360 v2, modele ASUS ZenWatch, LG, Fossil, MK sau Tag Heuer. 

Un posesor de Tag Heuer Connected spune că ceasul se conecta cu succes la modelul iPhone 6, chiar şi după ce a făcut upgrade la iOS 10. Pe iPhone 7, însă, smartwatch-ul nu funcţionează. Un utilizator de Moto 360 v2 vorbeşte despre acelaşi lucru: ceasul merge cu iPhone 6s care rulează iOS 10, dar nu şi cu iPhone 7. 

 
Google a anunţat că ştie de această problemă şi că inginerii săi caută o soluţie. Mai mult, compania spune că a informat Apple despre acest lucru. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult