Primele imagini cu LG Watch Sport şi Watch Style cu Android Wear 2.0

26.01.2017
Primele imagini cu LG Watch Sport şi Watch Style cu Android Wear 2.0

Ştiam încă de anul trecut că Google va lansa două ceasuri inteligente cu Android Wear, iar săptămâna aceasta am aflat că acestea vor fi dezvoltate de LG şi vor păstra liniile de design vehiculate anterior. Pentru prima dată avem şi fotografii neoficiale cu dispozitivele, care deşi sunt de o calitate slabă, descriu perfect liniile de design şi confirmă zvonurile din trecut. Tot ce trebuie să mai aşteptăm este data de 9 februarie, când acestea vor fi anunţate în mod oficial.

Cele două smartwatch-uri LG, numite Watch Sport şi Watch Style vor fi adresate unor categorii de utilizatori diferite. Modelul Sport vine cu un display mai mare, de 1,38” în diametru, cu un corp mai gros, curea din cauciuc şi două butoane fizice, pe lângă coroana digitală din centru. Acesta va fi dedicat celor care îşi doresc un ceas inteligent performant, care să le monitorizeze activitatea sportivă, beneficiind de senzor de puls şi de funcţionalitate independentă de un smartphone.

LG Watch Style pare însă să fie dedicat utilizatorilor de sex feminin, fiind realizat într-un corp mai mic, mai elegant, cu margini rotunjinte şi doar o coroană digitală ca buton fizic. Acest model dispune de un display cu diametru de 1,2”, un acumulator mai mic şi vine echipat cu o curea din piele, din câte poate fi observat în imaginea scăpată pe internet.

Ambele modele vor fi echipate cu Android Wear 2.0 din fabrică şi vor fi ceasurile pe care Google le va promova drept modele de urmat pentru alţi producători, asemeni seriilor de dispozitive Nexus şi Pixel. Lansarea de pe 9 februarie nu a fost anunţată oficial, însă sunt şanse foarte mari să fie confirmată, întrucât atunci se lansează oficial sistemul de operare Android Wear 2.0.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult