Redmi Watch 4 a fost anunțat oficial! Cu ce specificații vine

30.11.2023
Redmi Watch 4 a fost anunțat oficial! Cu ce specificații vine

În cadrul evenimentului dedicat seriei Redmi K70, Xiaomi a lansat ceasul inteligent Redmi Watch 4 și căștile Redmi Buds 5 Pro. Conform companiei, noile dispozitive promit să aducă funcționalități avansate și performanțe îmbunătățite la prețuri accesibile.

Ceasul inteligent Redmi Watch 4 iese în evidență prin suportul pentru afișajul Always-On și prin rularea pe HyperOS, noul sistem de operare dezvoltat de Xiaomi. Cu un ecran AMOLED de 1.97 inci, ceasul oferă o rezoluție impresionantă de 390 x 450 pixeli și un nivel maxim de luminozitate de 600 nits.

Redmi Watch 4 include peste 150 de moduri sportive preinstalate, un antrenor personal și funcții de monitorizare a sănătății, cum ar fi urmărirea ciclului menstrual, monitorizarea stresului și urmărirea somnului. Bateria de 470mAh oferă o durată de viață de până la 20 de zile în modul tipic și până la 10 zile cu funcția Always-On Display activată. Ceasul, rezistent la apă până la 5ATM, suportă conectivitate GPS, Galileo, Glonass, Beidou, QZSS, Bluetooth 5.3 și NFC.

Ce oferă noile căști Redmi Buds 5 Pro

În ceea ce privește căștile Redmi Buds 5 Pro, acestea oferă blocarea zgomotului de până la 52dB și vin cu o latență scăzută de 49ms. Varianta e-sports este dotată cu un transmitător USB-C 2.4Ghz, cu o latență de doar 20ms. Redmi Buds 5 Pro promite o durată de viață a bateriei de până la 38 de ore, suportă conectivitate Bluetooth 5.3 și sunt rezistente la praf și apă cu rating IP54. Compatibile cu aplicația Xiaomi, căștile sunt disponibile în trei variante de culoare: Clear Snow White, Ice Porcelain Blue și Obsidian Black, iar versiunea neagră este disponibilă și într-o ediție e-sports, având un ton portocaliu la interiorul carcasei.

Redmi Watch 4 este oferit în două nuanțe de culoare: Elegant Black și Silver Snow White, și vine cu opțiuni variate de curele, inclusiv metalice, din piele sau nailon, într-o gamă largă de culori.

Momentan, nu există informații despre data de lansare în România sau prețuri.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult