Samsung va lansa ceasul Gear S3 la IFA 2016

28.07.2016
Samsung va lansa ceasul Gear S3 la IFA 2016
Samsung va lansa smartwatch-ul Gear S3 la IFA 2016, care se va desfăşura între 2 şi 7 septembrie la Berlin, potrivit unor surse ale publicaţiei Sammobile. Noul model va fi tot rotund, iar cadrul rotativ va funcţiona ca buton de scroll. 
 
Compania obişnuia să lanseze la IFA phablet-urile Note, dar cum în acest an Note 7 va fi prezentat pe 2 august într-un eveniment separat, înseamnă că Gear S3 va reprezenta una dintre principalele atracţii de la standul Samsung din Berlin. 
 
Citeşte şi: Vânzările de smartwatch-uri, deja în declin accelerat
 
 
Compania sud-coreeană a livrat 600.000 de ceasuri inteligente în cel de-al doilea trimestru al acestui an, mai multe cu 55% comparativ cu anul trecut, potrivit firmei de cercetare a pieţei IDC. În aceeaşi perioadă au fost livrate la nivel global 1,6 milioane de smartwatch-uri, faţă de 3,6 milioane în perioada similară a anului trecut, echivalentul unei scăderi de 32%. 
 
Liderul pieţei, Apple, a vândut 1,6 milioane de ceasuri Apple Watch în intervalul aprilie – iunie, mai puţine cu 55% comparativ cu perioada similară din 2015. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult