A pierdut pe Facebook pariul făcut cu poliţia şi s-a predat singur

După ce i-a ironizat pe poliţişti pe Facebook deoarece că nu pot să-l prindă...
Michael Zaydel, un bărbat căutat de poliţie în statul american Michigan, a pierdut un pariu cu oamenii legii făcut pe Facebook şi s-a predat singur. 
 
El era acuzat de infracţiuni minore, mai precis nerespectarea unor mandate. După ce i-a ironizat pe poliţişti pe Facebook deoarece că nu pot să-l prindă, Zaydel le-a propus o provocare. Dacă următoarea lor postare pe Facebook a Redford Police Department avea să fie partajată de 1.000 de ori el urma să se predea singur. Mesajul respectiv a primit 4.000 de Share-uri iar Michael, ca un adevărat gentleman, s-a dus la poliţie. 
 
Foto: Redford Township Police Department
 
Însă asta nu e totul. Zaydel le-a dus poliţiştilor şi o atenţie. Este vorba de o cutie de gogoşi. 
 
Mai mult, bărbatul a promis că va presta muncă în folosul comunităţii, mai precis că va curăţa de gunoi curţile şcolilor publice.  
 
Foto: Redford Township Police Department
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video