Facebook testează un filtru pentru conţinutul pentru adulţi din News Feed

01.09.2016
Facebook testează un filtru pentru conţinutul pentru adulţi din News Feed
Facebook testează o nouă caracteristică. Este vorba de un filtru pentru conţinutul pentru adulţi. Unii utilizatori au descoperit în ultimele zile că au posibilitatea să ascundă postările pe care Facebook le consideră ca fiind „pentru adulţi”. 
 
Compania a confirmat pentru Business Insider că a construit un nou filtru, cu trei setări: No Filter, Warn Only şi Filter. În primul caz filtrul este dezactivat, iar în al doilea utilizatorii sunt notificaţi atunci când este afişat conţinut pentru adulţi. Pentru ca filtrul să fie activat permanent trebuie selectată setarea Filter. 

Cei care au fost incluşi în grupul de teste au văzut în partea de sus a News Feed-ului un banner cu mesajul „Remove Mature Posts From News Feed”. 

Facebook nu a oferit detalii despre conţinutul pe care îl consideră a fi „pentru adulţi” şi nici nu a spus dacă va implementa pentru toţi utilizatorii noul filtru. 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult