Modul hazliu în care un bărbat s-a răzbunat pe cel care îi hărţuia prietena pe Facebook

Modul hazliu în care un bărbat s-a răzbunat pe cel care îi hărţuia prietena pe Facebook
O tânără devenită mamă de curând, care a fost hărţuită pe Facebook mai multă vreme de un bărbat, a găsit o modalitate inedită de a se răzbuna pe el. Jessica Davidson, în vârstă de 21 de ani, i-a cerut ajutorul prietenului ei, Karl Hughes, un bărbat masiv şi plin de tatuaje. Însă, Karl nu l-a căutat pe agresorul online pentru a-i da o lecţie fizică, ci a găsit o modalitate mult mai bună de a riposta. 
 
Hughes s-a îmbrăcat doar în lenjeria intimă a iubitei sale şi i-a trimis poza celui care o hărţuia. Speriat de aspectul lui Karl sau şocat de ce a primit, bărbatul a încetat să o mai contacteze pe Jessica. 

Femeia a început să fie hărţuită, de bărbatul pe care îl cunoştea, dar nu îl mai văzuse de multă vreme, după ce s-a întâlnit accidental cu el în oraş. 

 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult