O femeie s-a plâns pe internet că a dat de un bărbat gol în vestiar la cursurile de înot. Detaliul care a făcut tot internetul să îi dea dreptate bărbatului

02.12.2019
O femeie s-a plâns pe internet că a dat de un bărbat gol în vestiar la cursurile de înot. Detaliul care a făcut tot internetul să îi dea dreptate bărbatului

O mamă îngrijorată a publicat pe internet furioasă o întâmplare a ultimei ei vizite la cursurile de înot ale fiului său. În ciuda faptului că s-a plâns despre faptul că un bărbat s-a schimbat în costumul de înot în faţa ei, dar şi a fiicelor sale, reacţia celor care au citit povestea pe forumul mumsnet.com nu a fost tocmai pozitivă, mulţi spunând că bărbatul nu are nicio vină. Este însă un detaliu pe care femeia, cu nickname-ul „pinkboa” pe site-ul comunităţii de mămici nu l-a luat în calcul.

Femeia povesteşte cum a intrat cu fiul său în vestiare, unde l-a găsit pe bărbat cu cele două fiice ale sale. Acesta nu a luat în seamă prezenţa femeii sau celor două fete şi s-a dezbrăcat complet pentru a se schimba în costumul de baie pentru piscină. Totuşi, „pinkboa” a menţionat şi un lucru care i-a atras critici: intrase în vestiarul bărbaţilor, întrucât „cel al femeilor este de obicei aglomerat”.

Femeia a fost foarte nemulţumită de faptul că bărbatul nu s-a retras într-o zonă acoperită a camerei, sau că nu a folosit un prosop pentru a se acoperi în prezenţa ei. De asemenea, aceasta a descris fundul bărbatului ca „extrem de păros şi neatrăgător”.

Comentariile nu au fost însă pe placul ei:

„Eşti femeie şi intri în vestiarul bărbaţilor şi te plângi că ai văzut un penis?”

„Mă gândesc că dacă un bărbat ar fi intrat în vestiarul femeilor pentru că ar fi fost mai puţin aglomerat cu siguranţă ar fi ieşit scandal.”

„Eşti o femeie care a intrat în vestiarul bărbaţilor. Tu ai greşit în această situaţie.”

Au fost însă şi câteva voci care au susţinut-o:

„Trebuie să depui un efort pentru a nu lăsa goliciunea corpului tău să fie văzută de persoane care nu şi-au dat acordul, indiferent de vârsta lor.”

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult