O polițistă are probleme din cauza unui video în uniformă publicat pe TikTok

03.08.2020
O polițistă are probleme din cauza unui video în uniformă publicat pe TikTok

O polițistă a avut probleme după ce a publicat un clip video controversat pe rețeaua de socializare TikTok.

Christine Galgano, care lucrează pentru NYPD, apare îmbrăcată, în partea de sus a corpului, în uniforma de serviciu și pare să poarte inclusiv arma din dotare. În partea de jos, tânăra este îmbrăcată în pantaloni scurți și cizme de cowboy.

Femeia în vârstă de 27 de ani a încălcat regulementele interne ale departamentului de poliție din New York, care le interzice angajaților să publice pe rețele de socializare imagini cu ei în uniformă sau să afișeze insigne și alte metode de identificare fără a primi acordul superiorilor.

„Incidentul, petrecut în afara serviciului, a fost anchetat și adresat de superiorul polițistei”, potrivit unui purtător de cuvânt. Sergentul Jessica McRorie nu a spus dacă Galgano a fost sancționată în vreun fel.

Tânăra, care s-a alăturat NYPD în 2018, a fost bolnavă de COVID-19. Christine Galgano este pasionată de fitness, iar pe Instagram are peste 11.000 de fani.

Nu este prima polițistă care a avut probleme din cauza rețelelor de socializare

Polițista americană nu este prima care are probleme din cauza imaginilor publicate pe rețelele de socializare. În 2016, o tânără poliţistă din SUA a fost concediată după ce a publicat pe Snapchat un selfie cu un mesaj rasist. Melissa Adamson apărea în imagine în uniforma de serviciu, iar pe poză era scris mesajul: „Eu sunt legea azi negrule”.

Mai mult, o poliţistă de 26 de ani din Rusia a fost concediată după ce a făcut o transmisiune live pe Facebook în care dansa erotic. Tânăra lucra pentru poliţia din Moscova, capitala Rusiei.

Totodată, Nidia Garcia, o poliţistă din Mexic, a fost suspendată din activitate după ce şi-a făcut un selfie provocator în maşina de serviciu.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult