O tânără care suferă de vitiligo a găsit puterea să îşi arate corpul pe Instagram

O tânără care suferă de vitiligo a găsit puterea să îşi arate corpul pe Instagram
Ashley Soto, o tânără de 21 de ani din SUA care suferă de vitiligo, a găsit curajul să pozeze în ipostaze sexy după ce în adolescenţă a fost ironizată pentru condiţia ei. Imaginile au fost publicate pe contul său de Instagram şi s-au viralizat. Vitiligo este o boală caracterizată prin prezenţa unor pete albe care contrastează cu pielea de culoare normală din jurul lor. 
 
 
Până anul trecut, Soto nu a avut curajul să poarte bikini sau haine care nu îi acopereau tot corpul, chiar şi pe caniculă. Ashley a declarat că şi-a petrecut timpul liber din ultimii ani stând în casă. Primele pete au apărut pe corpul tinerei pe când avea 12 ani. 
 
 
Majoritatea utilizatorilor care au comentat la imagini o susţin pe tânără şi cred că este frumoasă şi sexy, chiar dacă suferă de această boală. 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult