O tânără care suferă de vitiligo a găsit puterea să îşi arate corpul pe Instagram

O tânără care suferă de vitiligo a găsit puterea să îşi arate corpul pe Instagram
Ashley Soto, o tânără de 21 de ani din SUA care suferă de vitiligo, a găsit curajul să pozeze în ipostaze sexy după ce în adolescenţă a fost ironizată pentru condiţia ei. Imaginile au fost publicate pe contul său de Instagram şi s-au viralizat. Vitiligo este o boală caracterizată prin prezenţa unor pete albe care contrastează cu pielea de culoare normală din jurul lor. 
 
 
Până anul trecut, Soto nu a avut curajul să poarte bikini sau haine care nu îi acopereau tot corpul, chiar şi pe caniculă. Ashley a declarat că şi-a petrecut timpul liber din ultimii ani stând în casă. Primele pete au apărut pe corpul tinerei pe când avea 12 ani. 
 
 
Majoritatea utilizatorilor care au comentat la imagini o susţin pe tânără şi cred că este frumoasă şi sexy, chiar dacă suferă de această boală. 
 
 
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult