Te-ai decis să îţi ştergi contul de Facebook? Iată cum poţi descărca tot cei ai publicat vreodată acolo – poze, clipuri video, mesaje

21.03.2018
Te-ai decis să îţi ştergi contul de Facebook? Iată cum poţi descărca tot cei ai publicat vreodată acolo - poze, clipuri video, mesaje

După o serie de scandaluri mari în care a fost implicată cea mai mare reţea de socializare online din lume în ultimii ani, pe internet a început să devină populară mişcarea #deletefacebook. Tot mai mulţi oameni, inclusiv din România, iau în calcul ştergerea contului. Mulţi utilizatori nu doresc, însă, să piardă imaginile sau clipurile publicate pe Facebook.

 

Din fericire, toate aceste date – imagini, video-uri, postări, mesaje, informaţiile de la secţiunea „Despre” – pot fi descărcate uşor.

 

Iată care sunt paşii:

 

1. Utilizatorul merge la Settings/Setări.

 

2. În partea de jos a secţiunii General Account Settings/Setări generale ale contului, prima care apare pe pagină, se găseşte butonul Download a copy/Descarcă o copie.

 

 

3. După ce este apăsat, Facebook începe să realizeze o arhivă cu toate aceste date, iar utilizatorul este informat că va primi un e-mail când aceasta va fi finalizată.

 

4. Utilizatorul primeşte un e-mail cu link-ul pentru descărcarea arhivei. Timpul după care este primit e-mailul variază în funcţie de vechimea contului şi de cantitatea de informaţie din acesta. 

Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult