Un cont de social media privat al unei actriţe din „Game Of Thrones” a fost spart de hackeri

08.12.2016
Un cont de social media privat al unei actriţe din „Game Of Thrones” a fost spart de hackeri

Un cont privat de social media al actriţiei Maisie Williams, care este cunoscută datorită rolului din serialul „Game of Thrones”, a fost spart de hackeri, iar imagini personale ale tinerei de 19 ani au fost publicate pe internet.

 

Reprezentanţii actriţei au confirmat faptul că Williams a fost victima unui atac informatic, dar nu au precizat de unde au fost sustrase imaginile. Cel mai probabil este vorba de contul de Snapchat. În unele poza actriţa apare în ipostaze semi-nude.

 

 

Acesta este cel mai recent caz, dintr-o serie lungă, în care imagini personale ale unor actriţe ajung pe internet fără acordul acestora. Alte victime ale hackerilor au fost Jennifer Lawrence sau Kaley Cuoco.

Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult