A apărut Microsoft Security Essentials 4.0 – descarcă-l gratuit

A apărut Microsoft Security Essentials 4.0 – descarcă-l gratuit

Security Essentials, soluţia de securitate furnizată gratuit de către Microsoft, a ajuns la versiunea 4.0. Aplicaţia antivirus şi anti-malware Microsoft Security Essentials 4.0 este disponibilă pentru download începând de astăzi.

Microsoft Security Essentials 4.0 rulează pe sistemele de operare Windows XP / Vista / 7. Printre noutăţile pe care le aduce menţionăm interfaţa grafică îmbunătăţită şi motorul de scanare în timp real cu o rată de detecţie mai bună.

Merită spus că suita de securitate Microsoft include şi un modul de carantină îmbunătăţit (ce vizează viruşii, troienii şi viermii cu grad ridicat de periculozitate. Pe toţi aceştia îi va muta automat în carantină, fără a solicita intervenţia utilizatorilor.

Microsoft Security Essentials 4.0

Odată instalat, Microsoft Security Essentials păstrează un modul rezident în memoria RAM a calculatorului, capabil să asigure protecţie permanentă împotriva aplicaţiilor periculoase. Baza de date cu semnături antivirus este actualizată în mod automat.

Ca şi în cazul versiunilor precedente, Microsoft Security Essentials 4.0 poate fi instalat (fără „artificii tehnice”) doar pe calculatoare cu Windows original.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News