A apărut Nero 9

29.09.2008
A apărut Nero 9

Cel mai popular program de inscripţionat CD-uri şi DVD-uri, Nero, a ajuns la versiunea cu numărul 9. Ca şi versiunile anterioare, Nero 9 este o suita care conţine numeroase aplicaţii pentru gestionarea conţinutului multimedia digital, inclusiv Nero Burning Rom, program de scriere pe discurile optice.

Cei care nu folosesc decât Nero Burning Rom din suita Nero, adică funcţia de inscripţionare a discurilor, pot rămâne liniştiţi la versiunea pe care o au deja instalată. Nero 9 nu aduce mari noutăţi pe partea de inscripţionare. În schimb, apar diverse alte programe care nu fac decât să crească dimensiunea suitei.

Printre noutăţile enumerate pe site-ul oficial, sunt amintite câteva butone noi adăugate în cadrul interfeţei centrale Nero StartSmart, îmbunătăţirea suportului pentru filme HD, o aplicaţie de tip PVR pentru tunerele TV şi câteva adăugiri pe partea de back-up a conţinutului multimedia în format digital.

Utilizatorii interesaţi de Nero 9 vor scoate din buzunar 100 de dolari (cutie orginală) sau 80 (download direct de pe site). Cei care au o versiune anterioară beneficiază de o reducere cuprinsă între 20% şi 35% din preţul complet.

Nero 9

Urmărește Go4IT.ro pe Google News